25 FİNAL

174 4 0
                                    

güneş:

ilerki yıllarda güneş ve cenk türkiye'de büyük nüfuz sahibi oldular.işlerini yurt dışına kadar taşıyıp ortaklarla antlaşmalar yaptılar.siyah sarayı hiçbir zaman unutmadı.orayı ziyaret ederdi hep.artık devir kızının ve damadınındı. güneş 74 yaşında vefat etti ve cenazesine dostu düşmanı herkes gelmişti.

Eslem ve Burak: evlendiler ve onların da 1 erkek çocukları oldu.adını can koydular.

cenk:

güneşin ölümünü öğrenen cenk intihar etmek istedi fakat daha sonra kızı tarafından bu girişimi önlendi.derin bir depresyona girdi fakat daha sonra biraz düzeldi.

cenk güneşi kaybettikten sonra holdingi kızına ve damadına devretti.hep siyah giyindi.evinden çok az çıktı.hep güneş'i düşündü,her zaman.5 yıl sonra o da vefat etti.son sözü''güneş gitme!''olmuştu

helin:

güneş'ten 2 yıl önce vefat etmişti. tüm dostları cenazesine kan ağlayarak geldi ve dostları helini,ölene dek unutmadı. helin ise kerem ile hayatının sonuna kadar mutlu bir evlilik yaşamıştı.

tuna:

güneşin en yakın erkek arkadaşı hatta kardeşi ve can dostu da sude isimli bir kızla evlendi.güneşin en değerverdiği kişilerden olan tuna günşin cenazesine içi kan ağlayarak gitti.çocukken sebepsiz yere kavgaları hatırladı fakat daha sonra birbirlerini tanıyıp bu kavgaların ne kadar asılsız olduğunu da.tuna ve güneş çok sevdiler birbirlerini kardeşçe.tuna güneşi hiç unutmadı.

cem:

cem de derin bir üzüntüdeydi.dostunun değerinin hep bildi.onu hiç unutmadı.cenk için de üzüldü. onunla olan bu uzun dostluğun bitmesine üzülmüştü.birkaç yıl daha yaşadı.

kerem:

güneşin vefatından sonra kriz geçirdi ve hastaneye kaldırıldı.doktorlar orada müdahele etmek iserken öldü.son sözü''gitme!''olmuştu.

murat:

cenk güneş ve onur'un ölümünden derin etkilendi.ancak 1 yıl sonra eski yaşantısına geri döndü.bazen geriye dönüp düşünürdü olanları.lisede yaşananları ve duygulanırdı hep. eşi hazal ile beraber mutlulukla yaşadılar.3 yıl sonra öldü.

hayal:

güneş'in can dostu olan hazal herkesten sonra vefat etti.kızı eslem ve burak ile yakın arkadaştı.kızı da siyahi olmuştu.fakat herkesin ölümünü görmüş olan hayal derin üzüntüdeydi.tabi daha sonra toparlandı ve büyük mutlulukla kalan hayatına devam etti.herkesi hiçbir zaman unutmadı;onur,beyza,hazal,cenk,murat,cem,helin...ilk karşılaşmaları,ilk kavgaları,ilk dostlukları,ilk sevinçleri..ilk..ilkleri hiçbir zaman unutmadı.

beyza:

hayatını güneş ve helin'in vefatından sonra üzüntüyle geçridi.fakat daha sonra hayal ile birbirlerine güç verdiler.birlikte birkaç yıl daha yaşadılar ve ardınan vefat etti.

tuğçe:

cenkin ve güneşin ölümünü duyunca özellikle cenk için üzüldü.güneş'e karşı yaptıklarından pişmanlık duymadı.onlar düşmanlardı,baş düşman.bazen düşünürdü,cenk ve güneşi ayırmak için yaptıklarını.fakat ne olursa olsun güneş'in cenazesine katılmıştı.

güneş'in onun için hazırladığı oyundan hiçbir zaman haberi olmadı.ki eğer olsaydı güneşe teşekkür ederdi.çünkü güneş ona kötülük yapmak isterken yardım etmişti.6 yıl sonra öldü.

pelin:

olanları duyunca o da üzüntüsünü saklayamadı.lise hayatında baş düşman ilan ettiği kişinin cenazesine gitti;helin.fakat daha sonra öbür düşmanı olan güneş'i de ziyaret etti.cenki de ve eskiden hoşlandığı ve hiç unutamadağı muratı da ziyaret etti.onu hep kalbinde saklamıştı ve hiç unutmadı.birkaç yıl daha yaşadı.




Artık lisenin koridorlarında bambaşka olaylar yaşanacaktı,kimler gelip geçecekti o koridorlardan,sınıflardan,bahçelerden...bu lise bambaşka olaylara tanık olmuştu ve yaşananların bir daha eşi benzeri olmayacaktı...

--------SON--------

SİYAH SARAY (DÜZENLENDİ)Where stories live. Discover now