Prológ

38 7 0
                                    

So sklonenou hlavou kľačala na chladnej podlahe. Lano, ktorým bola zviazaná, sa jej pri každom pohybe bolestivo zarezávalo do rúk. Plakala, nie však od bolesti, ale od strachu.

Nemala dovoliť, aby ju chytili. Nemala sa ani len priblížiť k akémukoľvek miestu, kde by mohla naraziť na Kalsov. Lenže ona to nedokázala, nedokázala sa od nich držať ďalej. Myslela si, že sa rozhodla správne, že svojimi činmi zachráni mnoho ďalších životov. No namiesto toho len zničila ten svoj.

„Takže začneme," zhodnotil postarší strážnik, prehrabujúc sa v papieroch, „ako prvé by som rád vedel tvoje meno."

„Alia... Alia Verstemová," zašepkala roztraseným hlasom.


Vítam vás pri mojom novom príbehu! Budeme v ňom sledovať dve dejové linky, ktoré sa budú striedať po jednej kapitole, pričom kapitoly jednej z nich majú pre ešte lepšie rozlíšenie v názve hviezdičku. Keďže kapitoly budú kratšie (každá presne 100 slov), tak ich budem zverejňovať viacero naraz dvakrát do týždňa. Príbeh už mám celý predpísaný, takže sa nemusíte báť, že by som prestala v polovici ;) To je odo mňa na úvod asi všetko, užite si čítanie a budem rada keď sa so mnou o akékoľvek vaše pripomienky a názory podelíte v komentároch :)

Hranice slobodyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu