DUYURU

287K 12.1K 388
                                    

Merhabalar okurkuşlarım. Size ufak bir duyuru yapmak için yazıyorum bunu. Yeni bölüm sanıp heyecananlar için özür dilerim, ama zaten yeni bölüm yarın gelecek, merak etmeyin, bekletmeyeceğim sizi! ^_^ Neyse konuya gelelim. Benim ilk hikayem olan RUH SAVAŞÇILARI OKULU'nu bilenleriniz bilir. İlkti ve acemiliğime gelmişti. Şahane bir fantastik kurguyu kötü anlatımla biraz harcadım. Hem zaten çok da okunmadı. Diyorum ki onu silip baştan yepyeni bir anlatımla ve gidişatla başlayayım. Ama bu yolda yol arkadaşlarım olan siz okurkuşlarımın da desteğine ihtiyacım var. Bu akşam tam 20:00'da ilk bölümünü yayımlayacağım hikayeye davet ediyorum sizi. Tam 20:00'de wattpad'de yepyeni bir fantastik-romantik macerada buluşun benimle! 

Hikayenin yeni adı: MOİRA SARMALI

Sloganı: "Paramparça et ruhumu, ekle ruhunun ucuna. Sonra takılıp gidelim bir uçurtmanın ardından..."

Türü: Fantastik-Romantik-Gizem

Konusu: Dünya üçe ayrılmıştır. İnsanlar, adiuvalar ve ruh savaşçıları... İnsanlar önemsizdir. Kıtlık içinde hayat mücadelesi veren bir avuç canlıdan ibaret... Adiuvalar ruh savaşçılarına hizmet eden üstün zekalı bir klan. Ne savaşçılar ne insan... Ruh savaşçıları ise evrenin sahipleri. Patriam adını verdikleri ütopyalarında zenginlik içinde yaşayan bir savaşçı türü. Dışarıdan gösterişli bir hayat süren bu savaşçılar kendi içlerinde büyük bir savaşın içindedir. Her yıl düzenlenen yüzyıl savaşlarında kan döküp, bir klan tamamen yok olmakta ve bu savaş ne zaman bitecek bilinmemektedir. 

Bu dünyada 16 yılını bir insan gibi geçiren Lima, 16 yaşına bastığı gün ruh savaşçısı soyundan geldiğini öğrenir ve Patriam'a çağırılır. Patriam'da ise her 16 yaşına basan savaşçının gitmek zorunda olduğu R.S.O.'ya alınacaktır. Yani Ruh Savaşçıları Okuluna... Okul, güçlü klanların ailelerinin varislerin de bulunduğu yatılı bir okuldur. En güçlü klanın varisi yakışıklı Amon ve onun zeki adiuvası havalı Daimon, Lima'nın klanından olan yardımsever ve tatlı Min ve diğerleri... Bu okul Lima'ya bakalım ne savaşlar gösterecek... Ya da ne sevişler... Kendi güçlerini keşfederken, okuldaki acımaz dünyada var olmaya çalışacak ve en önemlisi okula "ilkleri" getirecektir. Adı gibi...

Annesi neden yıllardır Lima'dan bir savaşçı olduğunu gizlemişti? Lima'yı diğerlerinden farklı kılan özelliği neydi? Okuldaki bu moira bağı olayı da neydi? Hepsini öğrenmek için, saat 20:00'ı bekleyin! LÜTFEN BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN, SEVİYORUM SİZİ!

Not: Lima demek, başlangıçlar tanrıçası demek mitolojide. Adı gibi ilkleri getirecek derken onu kastediyorum.
Notun notu: Ölüme Fısıldayan Adam da bu akşam tam 21:00'da sizlerle! 
Notun notunun notu: Ulan ben de iyice televizyoncuya bağladım. Neyse. Öpüyorum güzel yanaklarınızdan!


4N1K | 12'DEN ÖNCEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin