12. Vestuves

10 9 0
                                    

Aš žiaugiausi kad išteku už milimo vyro jis rūpinasi manimi, mes nutarem kad vestuves bus po šešių mėnesių ir mūsų medaus menesis bus parižiuja meilės mieste.

"Po 6 mėnesių "
VESTUVES

Aš esu savo kambarį ja man mama su draugem padeda persirekti į vestuvinę suknele o Korina padaže mane su spaklem. Atėjo vestuvių laikas mane prie autoriau lidi tėtis nueja prie autoriau tėtis atsisėdo į savo vieta prie mamos.

Po vestuvių aš su Orochimaru išvikome į ilga kelione. Mes jau Parižiuja savo viežbutija kai nuejau persirekti į paprastesnius drabužių mane pamate Orachimaru ir priėjo pradėjo glamoneti visa mano kuna.

--Ritas--
Aš pabudau visiškai nuoga, nuejau į duša nusimauditi baigusi mauditis apsirengiau ir nuejau ruošti pusrišius nes Orochimaru dar miegojo. Aš pagaminusi nunešiau pusrišius ant stalo ir ėjau pažadinti savo vyro, pažadinusi jis nuėjo persirekti. Jis atėjo prie stalo ir pradėjome valgyti pusričius baigė aš išploviau lekštes ir nuejom pasivakšiuti po Parižiu.

"Po savaites "
Mes grižome namo ir mane supikino aš iškart nubegau į vidų per kolidorius begau LIK toleto kai nubegau viska išvemiau ir atbego pas mane Orochimaru klausinedamas ar man viskas gerai aš ir mano vyras nuejom pas mano šeima kurie žiaugesi kad mes gryžome iš Paryžiaus, Orochimaru viska papasakojo kas nutiko ir mama išsivede mane į jos ir tečiau kambarį paliepe man gultis ant lovos ir asidekti pilvą. Mama kažką dare ir jos veida buvo papuoše dižiule šipsena.
-Kas negerai mama?-paklausiau aš.
-Nieko tik aš greitai tapsiu mošiute.-pasakė mama.
-Kaip suprasti mama aš nieše.-pasakiau aš.
-Taip tu laukiesi vaiko.- pasakė mama.
Aš žiurejau ir nežinau kokie reksija turėtų buti, ir man reike viska suvirškinti kai jau suvirkinau pasakitus mamos žodžius aš pradėjau šokineti iš laimes greitai nubegau pas Orochimaru, ir sušukau aš laukiuosi. Orochimaru pribėgo prie manęs ir pakėlęs į viršų apsuko kelis ratus, ir nuleido ant žemes. Mes nuejom pas kitus ir pranešem ta žiuge naujiena bet Dark buvo ne tikrai supikes nes aš maščiau jo žiauksma akise.
-Ei ar aš kartais ne sakiau kad neliestum mano sesers kol aš neleisiu.-pasakė su pašiapa balse o tėtis tai nerado vietos nes matėsi kad jau nori bekti ir nupirkti visa pasauli savo anukuj ar anukei o gal ir dviems aš nežinau kiek laukiuosi vaiku mes nuejom į mums paskirtą kambarį ir sugulem į lova miegoti.

Liuciferio dukra (Baikta)Where stories live. Discover now