16. Karas 2 dalis

10 8 0
                                    

Aš laukiau kol ateis karas ir galėsime kovoti už save mano vaikai dar miegojo į kambarį atėjo mano vyras ir pasakė kad miške buvo pastebėtą miško gluduma jie rošesi pulti.

Miško gluduma pov.
Mes laukem įsakymo pulti bet pastebejom šyda gaubenše mokykla tai padare mūsų misija sudėtingesnė tai mes bandome išsiaiškinti kas tas šydas. Mūsų vadas atėjo ir pasakė  -Trumpa laika mums reiks tikėti kaškom nes tas šydas vadinamas tikejimo šydu toki te gali sukurti du sujuktos tau tos bet kas sukūrę šita nežinom nes jis yra stipresnis už ankstesnius šydus.-pasakė būrio vadas ir visi sukluso.

-Vade gelešiau pasisakiti.-paklausė vienas iš būrio.
-Sakik.-pasakė ir pažiūrėjo į ta kuris paklausė.
-O jei šydą sukūrę du broliai ir viena sesuo jug sesers gale su stiprėjo nes ji jau motina.-pasakė tas pas būrio narys.

-O tu gali buti ir teisus.-pasakė būrio vadas ir visi gavo isakima pulti akademija bet kai kurie pamiršo tikėti kas kuom, ir jie sudege aš mašiau kaip jie dega, ir klike iš skausmo aš per ėjau siena ir laukiau kitu kai visi praėjo mes ruošemes pulti bet suklidom nes mus nunešė banga, ir už mūsų nugaros išėjo vyras kuris nuėjo prie Liuciferio dukros.

Jis nusijeme gaupta ir pasirode Dark jis kažką sake jie, ir ji netikėtai padegė pure musu kariu jie klike iš skausmo ir lakste kol tapo dulkėmis.

Zarijos pov

Aš laukiau kol jie ateis ir prasidės kova bet mes esam gudresnis nes mes į jų pusu nusiunteme Dark jis sužinos ką jie planuoja, ir jis duoda žine kas viksta pagaliau atėjo laikas kovoti pro siena įėjo būrys netikašiuju bet po keliu sekunžiu iš būrio beliko tik puse nes Dark juos iš nešiojo, ir surinko jų sielas.

Dark priėjo prie manęs ir pasakė jų planus o aš pusu jų kariu padegiau nes jie planovo nužuditi mano vaikus o kai kurie lauke isakimo mintise kartodami duok isakima pulti.

Jų vadas pakėlė ranka ir mostu nuleido o visi pradėjo pulti po kurio laiko visi buvo negivi o kai kurie nedgi tapo dulkėmis o vadas kovėsi su mano tėčiu nes paaiškėjo kad jis nužudė jo tėvus po kokiu penkių minučių jų vadas buvo miręs ir mes paskelbem kad mes laimejome.

Liuciferio dukra (Baikta)Where stories live. Discover now