İntikam (Part - 3)

117 15 17
                                    

Dediğim gibi... 1 bölüm daha ve ara vericam..

Jack size odamız kadar eşlik etti ve sizin çok uyukunuz vardı. O tam gidecekti ve siz onun elinden hafifçe tutup "Jack..." dediniz ve o "Evet?" dedi. Siz yorgun bir sesle "Uhmm... dışarı çıkacaksın değil mi?" dediniz ve o "Hayır, yarın için sende lazımsın." dedi ve siz "İyi geceler..." dediniz ve o gülümseyerek "Sana da küçük perim" dedi ve anlınızdan öpüp, üstünüzü örttü ve odadan çıktı.

Sabah..

Siz uyandınız ve ilk işiniz üstünüzü değiştirmek oldu. Sonra zaten tam odadan çıkıyordunuz. Eliniz kapı koluna uzandı ama birden kapı açıldı ve kapı burnunuza çarptı. Siz geriye adım attınız.

"Ahh! Burnum!"

Diye inlediniz ve Jack hemen size yaklaşıp "Şey... bunu düzelticam!" dedi ve birkaç saniye içinde bir buz torbasıyla döndü. Buz torbasını nazikçe burnunuza tuttu ve "Daha iyi mi?" dedi ve siz "Çek şunu! Burnum dondu!" dediniz ama o "Patlıcan gibi mor ve şişmiş bir burna sahip olmak istiyorsan?" dedi ve siz "Pekala! Bari bana ver." dedi ve o gülümseyerek "Oh, pekala ama geri geleceğim." dedi ve size torbayı verip çıktı.

Siz torbayı bir kenera attınız ve lavobaya gittiniz.

Birkaç saat sonra...

Kahvaltı çok güzeldi... yani et dışında bir şey olsaydı daha iyi olurdu ama bu da idare ederdi.

Siz koltuklara oturdunuz ve Jack size bir neşter verip "Marifetlerini görelim!" dedi ve cebinden başka bir neşter çıkartıp size yaklaştı ve siz bunun bir kapışma olduğunu anladığınız an koltuğun arkasına kaçtınız. Hemen koştunuz ama Jack "Hadi ama! Savaş benimle!" dedi ve siz parlayan neştere baktınız. Artık yeter! Siz hemen o tam üstünüze atlayacakken siz hemen sağa yuvarlandınız ve hızla ayağı kalkıp neşterle hamle yaptınız ama sadece sırıtarak hamlelerinizden kaçıyordu ve en sonunda durdu ve kolunuzdan tutup, sizin hamle yapmanızı engelledi. Sonra ise tekmeyi çakıp sizi yere serdi ve siz "Bu hile!" dediniz ama o;

"Burası boks ringi gibi mi görünüyor? Burada kural yoktur prenses!"

Dedi ve neşteri size attı ama siz yine yuvarlandınız. Hemen yine ayağı kalktınız ve onu birkaç darbeden sonra yere düşürdünüz sonra ise "İşte! Yendim seni!" dedi ama sonra o sizin ayağınızı çekti ve onun üstüne düştünüz ama o hızlı bir hareketle sizi altına aldı ve kollarınızdan tutup kımıldamanızı engelledi.

"Asla gardını düşürme.. yoksa kimse sana acımaz!"

Dedi ve siz ona baktınız. Bu lafı beyninize kaydettiniz ve bir hamle yapıcaktınız ama nasıl? (Şuan yazarınız dövüş hamleleri düşünüyor... loading.. buldum! Zeka mü- dur! İç sesimdeki zeka müq!) Siz hemen dizlerinizi kendinize çektiniz ve bütün gücünüzle onu ittiniz.

İkiniz birbirinize bakıyordunuz ve en sonunda neşterlerinizi buluşturdunuz. İşte! Onun eline bir çizik atmıştınız ve o yeri boyladı.

"Artık hazırsın.."

Dedi ve siz birkaç saate çıktınız.

Zack'in anahtarı her zamanki gibi paspasın altındaydı ve siz kolayca eve girmiştiniz. Jack size "Bol şans..." dedi.

Siz gizlice eve girdiniz ama horlama sesleriyle içinizden "Ahh! Onun böyle masun ölmesine izin veremem!" dediniz ve onun yanına gittiniz. O çok derin uyurdu...

Kaçırsanız bile hissetmeyecek bir derecede...

Siz onu yatağın kenarlarına iple bağladınız ama önce onun tişörtünü çıkardınız.

Onu zorda olsa uyandırdınız ve Zack size bakarak "S-S/A..?" dedi ve siz "Bu odayı hatırlıyor musun?" dediniz ve o etrafına bakıp "Evet, yatakodam.." dedi ve siz sinirli bir sesle "Evet! Beni aldattığın oda! Onun bedelini ödediği gibi sende ödeyeceksin! Ama daha kötüsünü!" dediniz ve Jack'in size verdiği çantadaki aletleri masaya dizdiniz "Acaba hangisiyle başlasam?? Hadi sen seç Zack." dedi ve Zack "Hayır, hayır, hayır! S/A! Hayır! Yapma bunu! Bu sen değilsin!" dedi ama siz;

"Hayır, ben buyum... bu benim gerçek hâlim Zack!"

Dediniz ve siz elinize eldivenleri takınıp, maskenizi taktınız ve "Önce hijyen! Sonuçta senin gibi bir virüsün bulaşmasını istmem!" dediniz ve elinize neşteri aldınız. Neşteri yan çevirdiniz ve onun vücudunda gezdirdiniz "Seninle sevgiliyken bu olanları tahmin edemedim.." dediniz ve bir kesik attınız.

"Ahhhh!" diye inledi ve siz onun ağzını bağlayıp "Böyle daha iyi.." dediniz ve devam ettiniz.

"Beni aldattığını..." dediniz ve bir kesik daha attınız.

"Kalbimi kıracağını..." bir kesik daha...

"Hem de en yakın dostumla yatacağın..." bir kesik daha ve durdunuz.

En sonunda..

"Bunları hiç tahmin edemedim Zack!" dediniz öfkeli bir sesle ve neşteri kalbine sapladınız. Eldiven ve neşter artık kanlar içindeydi. Üstünüzde kan damlaları vardı ve siz gülümseyerek;

"Ama artık intikamımı aldım."

Dediniz ve başta bir neşter alarak "Ona birkaç hediye götürmeliyim.." dediniz ama Zack'in artık gözleri kapalıydı ve siz bunu farkedince "Oh! Uyumuşsun... çok erken! Ama seni anlıyorum... Hahahahaha! İyi uyukular!" dediniz ve iç organlarının bazılarını sökmeye başladınız.

Birkaç saat sonra..

Eve geldiniz ve çantadaki organları masaya boşaltarak;

"İntikam alındı"

Dediniz..

Eee... Nasıldı??? Bence müqtü! Uzun bi ara olacağını düşünüyorum.. neyse... babayss!!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 27 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Eyeless Jack ve Sen (Ara Verildi)Where stories live. Discover now