Tutku

29.8K 1.5K 1.1K
                                    

24.10.2020

***

Üzerime yarı bir şekilde uzanan Cihangir büyük bir açlıkla dudaklarımı sömürüyordu. E ben de boş durmuyordum tabii ki. Kaç gündür bu anı bekliyorum kaçırır mıyım hiç...

Dudaklarımı iştahla öpen Cihangir nefes almamız için ayrıldı. O arada gözlerimin içine arzuyla bıkıyordu. Ellerini tişörtümün eteklerine getirip çıkarmak için hamle yaptı. Mesajını alıp bedenimi hafif bir şekilde kaldırıp tişörtümü çıkarmasına izin verdim.

Tişörtü yana atıp vücuduma baktı arzuyla. Gözleri kararmıştı. Bana bakıp da arzulanmayacak insan mı var be... Hadi iyisin yine Cihangir. Kaptın çıtırı.

Sırıtarak baktığımda güldü o da.

''Neye gülüyorsun?'' diye sordu.

''Şu haline.''

''Ne varmış halimde?''

''Beni yiyecek gibi bakman var ya... Onu diyorum.''

''Hımm aslında daha yemeğe başlamamıştım ama...'' Gözlerini vücudumda gezdirip göğüs uçlarıma takıldı.

''Ama yemeye başlayabilirim sanırım.'' Sözünü bitirir bitirmez göğsüme saldırdı. Dil darbeleri attığı göğüs ucumu ısırdı.

''Laannn! Yavaş.'' Sırıtarak işine devam etti. Belli bir zamanda sonra zevk vermeye başlamıştı. Ufak ufak inlemelerle odayı dolduruyordum.

Göğüslerimden aşağıya diliyle bir yol çiziyordu. Pantolonuma geldiğinde gözlerime bakıp düğmelerini açtı. Bacaklarımdan sıyırmasına izin verdim. O da tişörtümün yanına yollandığında bacaklarımı ayırıp arasına girdi.

Tekrar dudaklarıma uzandığında direkt saçına atılıp öpmeye başladım. Arada sırtına geçirdiğim tırnaklarımla inlemesi artıyordu.

Ellerimle saçlarını karıştırırken, Cihangir dudaklarımdan ayrılıp boynuma yöneldi. Bir yönden de eliyle aletimi okşuyordu. Kendimden geçtiğim sırada baksırımı çıkarmaya çalıştı.

''Kalçanı kaldır'' dedi boğuk bir sesle. Uvvv haşin erkek seni. Sen iste yeter ki yiğidim.

Gülerek kalçamı kaldırdığımda baksırı çıkardı. Diğer kıyafetlerin yanına giden baksırın ardından gözlerini aletime dikti. Derince yutkunup:

''O ne lan...'' dedi. Piç bir şekilde sırıtıp:

''Ne sandın oğlum? Bak daha neler yapacağım sana.''

''Ne diyorsun Doruk?''

''Tabi oğlum semeyim ben.''

''O ne be?'' diye sordu. Anam bu da hiçbir şey bilmiyor ki...

''Üstteyim yani.''

''Yok ebesinin-'' Sabır dilenircesine kafasını salladı.

''Merak etme sen. Kendini bana bırak'' dedim ve ne olduğunu anlamadan onu yatağa devirip üstüne çıktım.

''Lan Doruk bak hay-'' sözünü bitirmeden baksırına yönelip aşağı indirdim. Kalkmaya çalıştığı için havada olan kalçası sayesinde çıkarıp kenara attım.

''Sende fena değilsin Cihangir'' dedim sırıtarak. Sonra kalçasına bakıp ''kasa da sağlam'' deyip bir şaplak attım.

''Doruk bak izin vermem. Hele bi- hassiktir...'' Sözünü aletini ağzıma almam yüzünden kesmişti. Yatağı sıkıp gözlerini kapattı. Boğuk bir şekilde inliyordu.

KORUMA | bxbWhere stories live. Discover now