Partea a 4-a Can't control my strenght

3.4K 197 39
                                    

  - Hei Beatrice , nu ai vrea sa iti fac un tur rapid al scolii ? m-a intrebat Jeff rapid.

  - Ohhh ba chiar mi-ar placea. Asa o sa am si eu habar pe unde ma aflu . 

  Ne-am ridicat de la masa si am inceput sa ne plimbam pe coridoarele intortochiate ale liceului. Parca suntem niste soareci in labirint.... Jeff imi arata si explica care sunt clasele pe care le aveam si eu in orar si fiecare usa arata ca una de la inchisoare sau de la un azil de nebuni . Scoala e interesanta si chiar arata bine , colegii mei sunt niste ciudati dar cine ii condamna ? Si eu sunt ciudata si in momentul asta ma bucur ca sunt asa. Firul gandurilor mele a fost intrerupt de vocea lui Jeff care imi tot repeta numele . 

  - Beatrice ? Heiiiiiii Beatrice !  Pamantul catre Beatrice ! 

  - Huh ? Ohhhh scuze Jeff dar m-am lasat furata de gandurile mele. 

  - Chiar mi-ar placea sa aflu ce gandesti. mi-a spus cu un ranjet pe fata. 

  - Mda , continua sa visezi Jeff ...

  Jeff si-a intors repede privirea si m-a luat de mana . Fara sa imi dau seama i-am rostit numele cu o anume uimire in glas. Acum sa fim seriosi cine naiba s-ar astepta ca un baiat care pana acum a fost mai mult nebun decat normal sa se comporte asa timid si dragut.  

  - Jeff ? 

  - Mai stai asa putin , te rog.... 

  - Bine... 

  N-Nu stiu de ce am acceptat asta . Se comporta ca un copilas mic si e asa de dragut ! Acum e oficial. MA SCOATE DIN MINTI ! Nu il mai inteleg , acum striga la mine de parca as fi ultimul gunoi de pe drum si acum e asa de dragut cu mine. Nu o sa doara daca sunt si eu mai draguta. Am incercat sa il fac sa simta ca nu regret ca l-am lasat sa ma tina de mana si i-am strans mana usor. Sau asta am crezut eu... 

  - Auuuuuuuuuu ! La naiba ! Doare ca dracuuuuu ! 

  - P-poftim ? am zis inca strangandu-i mana . 

  - D-da-mi drumul la mana ACUM!!!! 

  Cand i-am dat drumul la mana am vazut cum urme vinetii ii acopereau mana . E-eu am facut asta ? N-nu e posibil... credeam ca pot sa imi controlez forta. De ce mi se intampla asta ? 

  - Jeff esti bine !?  Te rog sa ma ierti ! Nu a fost intentionat... Iarta-ma te rog! 

  Nu m-am mai putut abtine si m-am apucat de plans. Acest incident m-a facut sa imi amintesc de accidentul de la fosta mea scoala dupa care toti ma urau. Jeff te rog nu ma ura si tu . Te rog... 

  - H-hei Beatrice ? N-nu plange . Uite , sunt bine ! Ahhh.

  - Iar am facut-o ! Nu mai suport sa ii ranesc pe cei din jurul meu... 

  - Sunt obisnuit sa fiu ranit. In multe lupte am iesit cu rani si mai grave , deci nu mai plange te rog ! 

  Nu mai puteam sa spun nimic. Gandul ca puteam sa il ranesc pe Jeff si mai rau ma scoatea din minti . Ma simteam groaznic... Dar Jeff cand a vazut in ce stare sunt  a luat cutitul si si l-a infipt in  mana de care l-am strans eu. 

  - JEFF ! Ce faci !? am strigat ca din gura de sarpe. 

  - Am vrut sa iti arat ca ce mi-ai facut tu nu e nimic in comparatie cu ce pot sa imi fac eu. Acum gata cu plansul ca nu suport sa te vad asa. Ahhh la naiba ! S-a terminat pauza. Tu fugi la ora si ne vedem in pauza la cantina . 

  - D-dar... 

  - Fara daruri ca nu-mi plac ! Acum mergi ! 

  - Bine.... si scuze...

  In drum spre clasa mea am realizat ca eu habar nu am in ce parte sa merg si sunt complet pierduta. Normal as fi cerut ajutorul lui Jeff dar acum... In timp ce ma plimbam aiurita pe coridor am vazut un barbat inalt , chiar exagerat de inalt , imbracat cu un costum negru . Ce m-a uimit cel mai tare era faptul ca nu avea fata. Cred ca pentru 5 secunde am ramas pe ganduri dar apoi am zis ca de ce nu ? Macar o sa ma poata ajuta sa ajung la ora. 

  - Ummmm. M-a scuzati ? M-a puteti ajuta va rog sa imi gasesc clasa ? 

  - Huh ? Ohhhh se pare ca tu esti eleva cea noua. Beatrice , nu ? 

  - Ah da. am zis eu putin uimita de faptul ca putea vedea, vorbii si auzii dar pentru numele Domnului . NU ARE FATA ! 

  - Era sa uit sa ma prezint . Numele meu este Slender Man si sunt directorul scolii " Fallen Angels" . 

  - Este placerea mea sa va cunosc domnule Slender. am zis eu pe un ton prietenos.

  - Care e clasa la care trebuie sa mergi ? 

  - Ahhhh 167.

  - E chiar dupa colt , a 4-a usa . O sa o gasesti cu siguranta. 

  - Multumesc. Sa aveti o zi frumoasa ! 

  - Vai dar ce fata politicoasa esti ! As vrea eu sa fie toti elevii mei ca tine... Multumesc la fel ! 

   Am pornit incet spre locul indicat de director. E o creatura asa ciudata.... dar azi nu ma mai mira nimic... Sper ca Jeff sa fie bine... Am intrat in clasa si m-am prezentat. Domnul Abbot , profesorul de biologie , diseca vesel un caine... toata ora nu m-am putul gandi decat la incidentul cu Jeff . trebuie sa imi stapanesc emotiile si puterile pana nu fac ceva si mai rau. Cat ma gandeam la asta am prins coltul mesei si am strans de el pana l-am rupt. Evident toate capetele s-au intors in directia mea si toti ochii ma priveau cu uimire avand in vedere ca acea masa avea cam 15 centimetrii grosime. Mana mea sangera asa ca profu m-a trimis la cabinetul medical ca asistenta sa se uite la rana de la mana. Nu  simteam nimic, durerea nu mia exista pentru mine. Cabinetul era chiar la 3 clase distanta asa ca am ajuns repede. 

* Bate la usa *

  - Buna  ! E cineva aici ? 

   Dar nu am primit nici un fel de raspuns. Cand m-am uitat prin camera am observat un pat aprope de fereastra, care era deja ocupat. Persoana care dormea pasnic in el era un baiat cu par negru destul de lung si hanorac alb.... Stai ! Nu-mi spune ca acela e..... 

  

  

Jeff The Killer- Love and HateWhere stories live. Discover now