3

5 0 0
                                    

На сутринта

Днес е неделя и слава богу, защото това е денят ми за почивка! Днес ще си почина хубаво, защото тези лекции наистина много ме натоварват. Вчера си научих, което е още по-добре. Станах от леглото, влязох в банята, изкъпах се, подшуших си косата, направих процедурите си за лице, облякох си дрехи за вкъщи и слязох долу да видя мама. Тя, разбира се, седеше на дивана, като пиеше сутрешното си кафе и гледаше телевизия. Всяка една сутрин от както се помня е такава за нея. Работи като счетоводителка и за това може да работи и от вкъщи.

- Добро утро, мамо! - седнах до нея.

- Добро утро, красавице! Днес няма да правиш нищо, нали?

- Не, защо?

- Страхотно, защото си мислех да прекараш деня с Уил, имате за какво да си говорите пък и вчера не успяхте да си поговорите хубаво. - при тези думи сърцето ми затуптя бързо. Да прекарам целия ден с него...това би било страхотно, но ако си има приятелка? Не искам проблеми с гаджето на момчето, което харесвам...

- Мамо, това е страхотна идея, но той може би е зает.

- Не е, преди малко говорих с Емилия, вече пътува насам с мотора си, ще те заведе някъде. - намигна ми и усмихвайки се отпи от кафето си.

- Мамо! - сръчках я. - Трябваше да ме събудиш по-рано, нямам време да се приготвя, хайде отивам. - целунах я по бузата и се затичах към стаята си. Къде ли ще ме води? Но сега по-важния въпрос е какво да облека. Той ще е с мотора така че със сигурност дънки. След дълго ровене в гардероба ми си избрах дрехи и бях така:

Чудих се дали да се гримирам, но сложих само малко коректор, спирала и си направих очна линия

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Чудих се дали да се гримирам, но сложих само малко коректор, спирала и си направих очна линия. Косата я оставих пусната, но си взех ластик за всеки случай. Сложих си гланц за устни, парфюмирах се и бях готова. Чу се звънене на вратата и се усмихнах. Ще бъде интересен ден. Слязох долу и тъкмо когато се обувах мама дойде.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 24, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

СъдбаWhere stories live. Discover now