IV: Răspunsuri ocolite dar subînțelese

120 23 149
                                    

⌌┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┊

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

⌌┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
┊.˚🔪🃏  ༘┊͙ MADE FOR CRIME ⋆°.༄
⌎┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
OO3. Răspunsuri ocolite
dar subînțelese ··· ꒱ |

   Noelle nu era singura care rămâsese acasă în această primă zi, normal că și Davina, sora blondului, a preferat să își ia o zi liberă. Bine, părinții ei au decis asta, iar ea a trebuit să asculte. E ciudat că și acum că este mort, Kayden tot este mai important decât va fi ea vreodată.

Chiar dacă doamna și domnul Hudson insistaseră să rămână acasă deoarece merită o zi liniștită, Davina s-a trezit cu o grămadă de jurnaliști, polițiști care vor să le pună fel și fel de întrebări și nici să nu mai zic de micul mesaj cu grafitti.

Într-adevăr, nici Davina nu era cea mai mare fană a fratelui său și poate că s-a întrebat de mai multe ori cum ar fi fost viața ei fără el dar acum că știe cum este, își dorește doar ca fratele ei să se întoarcă înapoi. Fata a avut șansa de a îl cunoaște pe adevăratul Kayden. Nu numai pe Kayden cel popular care primește toată atenția și după care sunt moarte nu numai fetele, dar și băieții. Fata l-a cunoscut pe Kayden cel dulce, cel amuzant, cel care iubește să facă oamenii să râdă. Kayden care se enervează atunci când pierde de mii de ori la Monopoly, Kayden care a încercat să trișeze la Rummy când avea 12 ani dar s-a simțit prost și a mărturisit în mijlocul rundei. Acel Kayden care se oferea să o ajute cu temele dar de fapt transforma totul într-o seară de karaoke, temele rămânând neterminate. Pe acel Kayden vrea să și-l amintească.

Chiar dacă existau și părți rele ale băiatului, Davina considera că acele părți îl făceau uman. Ținea la toate acele părți iar acum ar da orice pentru chiar și un singur minut cu fratele său.

A rămas șocată când a văzut acel mesaj. Fratele ei nu era perfect, asta nu e niciun secret deoarece nimeni nu este perfect dar să merite să moară? Cum poate cineva să se gândească la așa ceva? Oricât de mult le-ar fi greșit Kay atunci când era în viață nu le dă un motiv să spună că a meritat-o. Nimeni nu merită să moară iar greșelile nu te definesc ca o persoană. Nu ești ceea ce ai făcut, păcatele tale nu te reprezintăiar fata era sigură că dacă fratele ei era încă în viață, ar fi putut să se schimbe. Crede că merita să devină o persoană mai bună sau măcar să aibă șansa să încerce.

A avut telefonul în mână de ore întregi, privind cum oamenii redistribuiau acele poze și citind fel și fel de comentarii. Încă nu putea procesa ce s-a întâmplat aseară și nu putea să nu se gândească la posibilitatea ca cineva să îi fi făcut asta fratelui său. Consideră că situația asta o cam depășește și nu vrea dar s-a gândit de mai multe ori că vinovatul ar putea fi chiar cineva pe care îl considera prieten.

𝐌𝐀𝐃𝐄 𝐅𝐎𝐑 𝐂𝐑𝐈𝐌𝐄 | apply ficWhere stories live. Discover now