V: Scăpare de dovezi

100 23 170
                                    

⌌┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

⌌┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈

┊.˚🔪🃏  ༘┊͙ MADE FOR CRIME ⋆°.༄
⌎┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
OO5. Scăpare de dovezi ··· ꒱ |

ÎN URMĂ CU DOUĂ ZILE. SEARA PETRECERII. 🥃🔪

— Mae?

— Cred că l-am omorât pe Kayden.

Băiatul înghite în sec iar inima începe să îi bată şi mai tare. Nu înțelegea cum era posbil, ştiind că nu s-ar lega cu povestea lui, cu ceea ce ştia el că făcuse.

Dar, chiar dacă băiatului îi era frică să nu cumva să afle poliția de ce a făcut, mai frică îi era să nu ajungă prietena lui cea mai bună suspecta principală a unei crime atât de oribile. Pur și simplu nu putea pune tot ce știa împreună pentru a forma poza în mare. Se agățase de detalii și acum se pierduse și mai rău. Nu, nu, nu! Era imposibil. Maeve nu ar fi avut cum să îl omoare pe Kayden. Nu pentru că nu era în stare, ci pentru că nu ar fi avut timp când. Era imposibil, trebuia să creadă asta deoarece altfel ar fi început să o suspecteze și el pe Mae.

Voia să o protejeze de orice pericol iar cu boala ei, poliției i-ar fi mai ușor să o găsească într-un moment vulnerabil și să afle de tot ce s-a întâmplat. Maeve le auzise pe toate pe parcursul anilor. "Ciudată", "nebună", "psihopată", se săturase să fie judecată pentru ceva pe care nu îl putea controla. Era sătulă până peste cap de comentariile răutăcioase și de prost gust, cuvinte negândite aruncate într-o parte și în alta, fără un scop anume.

Iar Magnus știa asta mai bine decât oricine. Fie că este vinovată, fie că nu a avut absolut nicio legătură cu moartea lui Kay, Magnus avea de gând să se asigure că nu i se va întâmpla nimic rău fetei. Era de parcă țelul lui în viață era să o protejeze pe ea și să o țină departe de pericole. Și poate chiar așa și era.

Magnus clipește de câteva ori. Fusese deja tăcut destul de mult timp și nu voia să ridice suspiciuni.

Băiatul își aranjează gândurile, încercând să îi dea un răspuns potrivit, dar parcă nimic ce ar fi zis nu era destul de bun.

— Ce?

Asta este singurul lucru care îi putuse ieși din gură. Se simțea blocat, simțea că inima îi bătea mai tare ca niciodată și că dacă asculta cu grijă, Maeve i-ar fi putut auzi bătăile inimii.

— Cum adică ce?; îl întreabă ea.

Magnus se uită scurt în altă parte. Înghite în sec.

𝐌𝐀𝐃𝐄 𝐅𝐎𝐑 𝐂𝐑𝐈𝐌𝐄 | apply ficWhere stories live. Discover now