fısıltı

180 22 73
                                    

[ "Hush Hush" isimli kitap serisini Taekook'a uyarladim umarim beğenirsiniz <3 ]

" Ama sakın iyiyle kötüyü bilme ağacından yeme, çünkü ondan yediğin gün mutlaka ölürsün "

yaratılış 2;17

***

Biyoloji sınıfına girince ağzım resmen bir karış açık kaldı. Tahtaya gereksiz biçimde bir barbie bebek ve yanına da bir ken asılmıştı, kol kola girmeye zoranmışlardı ve tamamen çıplaktılar. Başlarının üzerineyse tebeşirle şöyle karalanmıştı

İNSAN ÜREME SİSTEMİNE HOŞ GELDİNİZ

Jimin yanımdaydı ve " okulun telefonu yasaklama nedeni işte tam olarakta bu " dedi. " eğer tahtada ki saçma sapan barbieleri internette paylaşabilseydik eminim ki biyoloji dersi yürürlükten kaldırılırdı ve bu derse ayırdığımız aptalca vakti daha verimli şeylere ayırabilirdik... Hoseok ile daha başlamayan ama en kısa zamanda başlayacak olan ilişkime mesela... "

"Neden, Jimin ? " dedim " bütün sömestır boyunca bu üniteye gelmek için heyecandan öldüğüne yemin edebilirim "

Jimin, kaşlarını indirdi ve küçük bir gülümsemeyle " bu ders bana bilmediğim hiç birşeyi öğretmeyecek Taehyung, buna emin olabilirsin "

" Cinsellik gibi mi mesela ??? "

" hiç etik değil toplum içinde terbiyeli ol "

" biyoloji dersindeyiz ama neyse "

biz saçma sapan şeylerden muhabbet ederken ders zili çaldı ve Biyoloji hocamız sınıfa girişini yaptı ve anında dersi işlemeye başladı bile

" Çocuklar, seksin bir arabada ki 15 dakikalık bir ziyaretten daha fazlası olduğunu umarım biliyorsunuzdur. Seks bir bilimdir ve peki sizce bilim nedir ? "

Sınıfın arka sıralarından bir çocuk " sıkıcı " diye seslendi yanında ki çocuksa " favori hobimdir " derken, hocanın gözleri ön sıralarda gezindi ve en sonunda bende sabitlendi.

" Taehyung ? "

" Bir konu üzerinde çalışılması ve kafa yorulması " diye cevap verdim.

Bana doğru yürüdü ve parmağını sıraya bastırarak " başka ? " diye sordu.

" Deney ve gözlem gibi yollarla edilen bilgi " ne kadarda hoş, resmen ders kitaplarında ki sesli versiyonlar gibi konuşmuştum

" Kendi kelimelerinle ifade et "

" Bilim bir soruşturmadır "

Hoca, ellerini birbirine sürterek " evet bilim bir soruşturmadır ve bizim bir casusa dönüşmemizi ister " dedi

sınıfın arka tarafından " iyi bir sekste öyle " diye bir yorum geldi

hocamız suçluyu uyarır gibi gözünü bunu diyen çocuğa dikerken biz ise kahkahalarımızı bastırmaya çalısıyorduk.

" bu, bu akşam ki ödevinizin bir parçası olmayacak " hocamız dikkatini tekrardan bana çevirerek

" Taehyung, sene başından beri Jimin'in yanında oturuyorsun " dedi, bense başımı onaylarcasına salladım " ikinizin birbirinizi çok yakından tanıdığına eminim " başımı bir kez daha onaylarcasına salladı ve Jimin bana masanın altından tekme attı.

Hoca, bakışlarını tekrardan sınıfta gezdirdi ve " aslında hepinizin yanınızda oturan arkadaşınızı çok iyi tanıdığına yemin edebilirim ve bu size ve vereceğim ödev için bir torpil sayılır. Bu yüzden oturma düzeninizi baştan aşağıya değistiriyorum "

silence | taekookWhere stories live. Discover now