1

65 7 0
                                    

Eren:
Dneska jsem dokončil (bohudík) maturitu. Šel jsem do květinářství abych koupil krásně rudou růži které už moje zesnulá mamka tak milovala. Našel jsem si práci ze které mě po 2 týdnech vyhodili protože jsem špatně připravil objednávku pro zákazníka. Takže musím hledat novou práci. Došel jsem k matčinému hrobu a vyprávěl jí o dnešku. Došel jsem domů a rozhodl jsem se na internetu najít nějakou práci, ale po asi hodině hledání jsem nic nenašel byl jsem unavený tak jsem si šel lehnout.

Levi :
Večer jsem svého brášku dal spát a modlil jsem se jestli na můj inzerát už někdo odpověděl. Šel jsem ke svému počítači a najel si na email a tam mi tam napsal ale ten člověk podle mě nebyl dost dobrý pro mého brášku. To už byl 20tý člověk co já budu dělat. Po asi hodině půjdu spát a modlím se jestli mi na ten inzerát už někdo odpověděl.

Ráno

Ráno jsem se vzbudil a hned jsem si začal zhánět práci, našel jsem nějaký inzerát abych někomu hlídal brášku. Ta práce by se mi hodila a navíc mám rád malé děti, alespoň zkusím štěstí. Tak jsem panu Ackermanovi napsal a čekal jsem na odpověď.

Levi

Dneska ráno jsem našel jednu zprávu na můj inzerát.

Od : Eren Yeager
Pro:Levi Ackerman
Dobrý den pane Ackermane rád bych se stal chůvou pro vašeho malého brášku, mám rád děti a jestli se vám neosvědčím jako dobrý pracovník tak mě můžete hned vyhodit.

     Eren Yeager

Dobře odepíšu mu.

Od: Levi Ackerman
Pro:Eren Yeager
Dobrý den pane Yeagere beru vás.

Levi Ackerman

Když jsem tomu spratkovi odepsal, tak jsem se šel podívat na Harryho. Pak jsem tomu Erenovi napsal do mailu kde bydlím a že zítra se má dostavit na té adrese. Musel jsem chodit hodně pracovat abych mohla Harrymu zajistit nějakou budoucnost když naši rodiče umřeli a jsem rád že Harryho nedali mému strýci Kennymu.

Ráno

Eren

Ráno jsem se měl dostavit před tu adresu a já si stáhl čepici víc dolů i když je teplo a mikinu upravil, aby neviděl můj ocas. Zazvonil jsem a za to odeznela bolest v mých citlivých uších, vyšel z nich nějaký černovlasý muž a svýma ocelovýma očima mě propálil ledovým pohledem.,, D-dobrý d-den j-sem tu, abych d-dělal chůvu." vykoktal jsem.

Levi

Viděl jsem nějakého kluka , který mi měl dělat chůvu pro Harryho? Tohle dítě? No to jsem si zase vybral.,, Ahoj Erene říkej mi Levi a doufám že Harry bude v dobrých rukou." řekl jsem a rozešli jsme se ke mě do vily, kde už seděl Harry a koukal se teď na mě a na Erena.,, Erene odlož si a přijď ta mnou do obýváku. ",, Bráško, kdo je ten pán?" zeptal se mě Harry.,, Harry to je Eren bude ti dělat chůvu." řekl jsme a podíval jsem se tam odkud jsem slyšel Erenovi kroky, když jsme se na něj podíval už neměl kabát, ale měl pořád tu čepici a mikinu.

Eren

Divně se na mě díval a to se mi nelíbilo.,, Em pane, děje se něco?" zeptal jsem se.,, No, jen se chci zeptat proč máš tu čepici spratku." řekl a probodl mě ledovým pohledem.,, No víte, já tuhle práci potřebuji a jinde by mě nevzali a proto něčí, abyste mě vyhodil, ale stejnak to uděláte takže to je jedno." smutně jsem se na něj podíval a on mi řekl.,,Dobře jsi přijat, ale pod podmínkou že když nebudu moct a Harry bude v nebezpečí tak ho ochráníš." řekl, já na to jen přikývl hlavou a začal děkovat.,, Fajn Erene Harry tě zavede do tvého pokoje a tam si budeš vybalovat dokud tě nezavolám na oběd . Jasné?" řekla já mi to jen odsouhlasil. Harry vstal a já šel za ním do mého pokoje, byl hezky sladěn do bílé a modré barvy. Ale když jsme se otočil Harry už byl pryč. Po chvíli když jsem si vybaloval jsem slyšel volání že je oběd. No tak jsem šel dolů a tam už čekal Levi a Harry. No a když jsme dojedli tak Harry řekl že mi půjde ukázat svůj pokojíček s hračkami. No tak jsem se za ním a chvíli jsme si hráli. Pak už byl večer my se navečeřeli a šli spát.

Po dlouhé době na mě zase padla inspirace u téhle knížky a teď se jí budu víc věnovat doufám.

Vaše Wolfie.

Babysitter 🖤[POZASTAVENO]Where stories live. Discover now