fifteen

112 14 19
                                    




Akşamın en ücra saatlerinde,Los Angeles'taki diğer normal insanlar gibi eve gitmeye çalışmak tuhaftı.Sıradan hayatıma,sıradan bir adam gibi uyum sağlamaya çalışıyordum.Beni bu süreçte en çok maddiyat zorluyordu,geçmişte kazandığım bol paraya alışmıştım ve bir anda sanki sahip olduğum her şeyim elimden alınmış gibi hissediyordum.Kazandığıma para diyorum ama onca pislik sayesinde cebime giriyordu.Şimdiler de para için yaptıklarımı anımsadıkça utanç duyuyorum.Trafik ağır ağır ilerlerken derin bir nefes verdim.Beklemekten hiçbir zaman haz etmezdim ve siktiğimin trafiği milim ilerlemiyordu.Bir elimle direksiyona vurdum.

" Sizin süreceğiniz arabayı sikeyim. " İlerlememem için arkamda duran araba kornasını ard ardına çaldığında öfkeyle geriye baktım.Daha ne kadar ilerleyebilirdim,amınakoyayım ? İlerleyecek yol mu vardı ? Camdan uzanıp sakin bir ses tonuyla konuşmaya çalıştım.

" Bir daha o kornaya basarsan seni indiririm. "

" İlerlesene ! "

" Gel de sen ilerle göt kadar yolda beynini siktiğim ! "

Nihayet trafik akmaya başladığında derin bir nefes aldım.I-5 yolundayken çalan telefonum dikkatimi dağıttı.Jacqeu arıyordu.Onunla uzun zamandır görüşmüyordum.Eskiye dair ne kadar insan varsa hayatımdan çıkartmıştım.Aramayı yanıtlayıp yanıtlamamak arasında ikilemdeyken cevapsız çağrıya düştü.Ne istiyordu ? Yeniden gerildiğimi hissettim.Bir kez daha aradı.Pes edip açtım.

" Ne istiyorsun ? " dedim sertçe.Jacqeu'dan nefret ediyordum.Katherine'e çok zarar vermişti.En kötüsü ben de göz yummuştum.Zamanında ne kadar iğrenc bir adam olduğumu hatırlatıyordu bana.

" Hemen buraya gelmelisin. "

" Siktir oradan,Jacqeu.Bir daha oraya adımımı atmam. "

" Kes sesini,pısırık piç.Burada seni kabul edecek biri yok,hele ki aptal bir kız uğruna değiştikten sonra. " Cevap veremeyecek kadar öfkelendim.Çoğu zaman gidip yüzünü dağıtmak istiyordum.Benim korkak olduğumu düşünüyordu ama en azından onun gibi duygusuz bir herif olmaktan kıl payı kurtulmuştum.Onu kim kurtaracaktı ?

" Luna,başıma bela olmaktan başka hiçbir sike yaramıyor.İntihar etmeye kalkışmış.Bu kızı al götür,küçük kız çocuklarıyla kaybedecek vaktim yok. " Afalladım.Luna'ya acıyordum çünkü benim gözümde zavallıydı.Onun için hiç umut yoktu.

" Benim problemim değil. "

" Senin problemin,amınakoyayım ! Sen ve senin asalak kız arkadaşının problemi. "

" Kelimelerine dikkat et,orospu çocuğu.Siktiğimin çeneni kapat yoksa seni en az senin kadar orospu olan büyükannene yollarım. "

Hattın ucundaki sessizlik gittikçe canımı sıkmaya başlamıştı.Gidip Luna'yı alacaktım sonra da bir güzel Jacqeu'yu benzetecektim.

" Sadece kızı al. "

***

" Arabaya bin. "

Sakin kalmayı çok istiyordum.Belki de bu hayatta en cok istediğim şeylerden biriydi ama insanlar bana yardımcı olmuyorlardı.En çok da Luna ... Sertçe beni ittirip kaçmayı denedi ama elbette kaçamazdı.

" Bırak ! Hepinizden nefret ediyorum,özellikle de senden ! " Göğsüme ard ardına vuruyordu.Bileklerini sertçe yakaladım,acı dolu bir çığlık bıraktı.

" Rahat dur ! " Yüzüme tırnaklarını geçirdiğinde acıyla inledim.Yanağımdaki acı hissi artarken dişlerimi sıkıyordum.Onu bırakıp arkamı döndüm.Delirmek üzereydim.Çöp tenekesine bir tekme salladım.

love is blind | zm Where stories live. Discover now