I love him? Is it even possible?

201 7 2
                                    

Pohled Eleny

Po tom co jsme se s Klausem políbili tak všechno bylo jinak, při cestě domů jsem si povídali bylo to úžasný, nikdy jsem nevěřila že Klaus má i tuhle stránku kterou by měli všichni poznat. Já měla šanci jí poznat nejspíš dvakrát a velice se mi líbí.

Vstala jsem z postele a namířila si to rovnou do koupelny a šla do sprchy a nechala na sebe padat teplé kapičky vody.

Udělala jsem si ranní hygienu, vyfénovala jsem si vlasy, dala je do gumičky nalíčila jsem se vyžehlila jsem si vlasy a oblékla do:

A namířila jsem to do kuchyně, cestou jsem doslova narazila na Klause a málem spadla na zadek kdyby mě Klaus nechytil,,dobré ráno lásko" řekl Klaus a věnoval mi úsměv a já mu ho oplatila,,dobré ráno" řekla jsem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


A namířila jsem to do kuchyně, cestou jsem doslova narazila na Klause a málem spadla na zadek kdyby mě Klaus nechytil,,dobré ráno lásko" řekl Klaus a věnoval mi úsměv a já mu ho oplatila,,dobré ráno" řekla jsem.

,,Ehemm...Něco jsem prošvihla?" zeptala se Sophie,,co tím myslíš?" zeptala jsem se,,myslím tím proč si pověsená na Klause? zeptala se, Klaus mě postavil a já ho pustila,,no já do Klause narazila a málem jsem spadla, ale Klaus mě chytil" řekla jsem,,jaká náhoda" řekl Kol když prošel,,Gilbertová! Radím ti od tud hned vypdnout" řekl Kol a koukl na Sophi,,víš o tom že nejsem Gilbertová?" zeptala se,,jsi Eleny sestra a nezajímá mě...počkat kdo je starší a kdo mladší?" zeptal se Kol a koukal na mě a Sophi,,já jsem starší" řekla Sophie,,o pár minut" přidala jsem se,,takže dvojčata hmm...omlouvám se Elenina sestro, ale zrovna teď zlomím tvoje křehké ego, víš jsi dcera Jhona Gilberta byl to idiot" řekl Kol,,idiote" řekla Sophie,,co sis myslela?" zeptal se Kol,,to že jsi tak moc blbý že by ses zeptal kdo je můj otec" řekla Sophie,,víš Gilbertová jsem mnohem chytřejší než si myslíš, zatím co ty jsi blondýna" řekl Kol,,co tím chceš jako říct" řekla vytočeně Sophie,,no že jsi blbá a tím urážím jen tebe né jiné blondýny například moje sestra je chytrá, o tobě se to říct nedá" řekl Kol,,ty odporná malá žábo, tak za prvé jmenuju se Sophie za druhé už konečně zavři hubu a za třetí pokud mě ještě jednou naštveš moje noha přistane na tvém rozkroku! Tak si dávej pozor Mikaelsone" řekla Sophie a odešla a Kol taky odešel.

,,Páni! Už jsem myslel že se znovu vypaříme" řekl Klaus,,už jsem se tě na to chtěla zeptat" řekla jsem a uchechtla jsem se a Nik také.

,,Niklausi!" křikl ze zdola Elijah,,půjdu" řekl Klaus,,jo jasně" řekla jsem Klaus odešel a já šla do kuchyně kde jsem potkala Kola,,tvoje ségra je hrozná" řekl Kol,,přesně moje ségra, tak neříkej nic co by tě pak mrzelo" řekla jsem vzala jsem si skleničku s džusem a odešla.

Šla jsem do obývacího pokoje kde byla jenom Sophie,,kde jsou všichni?" zeptala jsem se,,Elijah s Klausem někam odešli" řekla,,aha" řekla jsem a sedla jsem si vedle ní, doby co jsem jí poznala neumím lhát a to je to nejhorší nemůžu jen tak říct že jsem políbila Klause.

,,Já-Já-budu muset jít" dostala jsem ze sebe i když jsem chtěla říct úplně něco jiného,,dobře, ale jsi kráva že mě tu necháváš s Kolem" řekla,,to zvládneš" řekla jsem a šla jsem směrem ke dveřím, ale všimla jsem si dveří ve kterých jsem nikdy nebyla a neviděla jsem je otevřené. Moje zvědavost byla velká tak jsem šla k nim a pokusila se je otevřít, nemusela jsem se vůbec namáhat byli odemčený.

Klaus and Elena my little doppelgangerWhere stories live. Discover now