5. Fejezet - Királynőm

189 13 0
                                    


Brad már egy fél órája a próbateremben van, amikor azon kapja magát, hogy - bár a kezében van a gitárja - csak bámul maga elé, mozdulatlanul. Sűrűket pislog, amikor elkergeti a gondolatot, hogy talán hibázott azzal, hogy ide hívta Amanda-t. Tulajdonképpen teljesen mindegy, egyszerűen nem bírta tovább. Bármi is történjen ez után, be kellett, hogy lássa, hogy nem képes nemet mondani a lánynak. Pedig Amanda valószínűleg most is csak szexet akar tőle. Brad gyomra fájóan beleremeg ebbe a gondolatmenetbe. Nem akar a nő játékszere lenni. De bárhogy is, muszáj volt kapnia a lehetőségen, hogy végre legalább lássa őt. És különben is... mi van, ha tényleg csak a sálját akarja vissza adni? Hát, ha így van, akkor biztos jót mulatott azon, hogy flörtölt vele és ide hívta üzenetben. Mindegy, ez van. Hamarosan úgy is kiderül. 

Ujjai megtalálják a húrokat és éneklés nélkül kezd játszani a gitárján. Végre üres a feje és amíg Amanda-t várja, addig sem lepik el kéretlen gondolatok. 

Több mint fél óra telik el, amikor a perifériájában látja, hogy a lány belép a terembe. Egy egyszerű, sötét farmer van rajta és egy szőrmés kabát. Bezárja maga mögött az ajtót és leveszi a sapkát a fejéről, így a szőke tincsei finoman keretezik a hidegtől kipirosodott arcát. Az ajtó előtt megtorpan és onnan néz a fiúra.

Brad, amikor megpillantja a lányt, nagyot nyel és abba hagyja a gitározást. Letámasztja a hangszerét és lassan feláll, majd Amanda felé sétál. A lány felakasztja a kabátját és beljebb lép. A magassarkú csizmájának kopogása töri meg a vágytól feszült csendet körülöttük. Valahol félúton találkoznak. A fiú zsebre dugott kézzel áll meg a lány előtt és mosolyogva tekint le rá.

A tekintetük épphogy egymásba fonódik, amikor mindkettejük szimbóluma halványan kezd ragyogni a ruhájuk alatt. A lány szíve vadul kalapál és forróság árasztja el az egész testét. Pár másodperc után már elnyílt ajkain veszi szaporán a levegőt és lefagyva áll Brad előtt. Csak nézi a fiú arcát és egy őrjítő sóvárgás keríti be a szívét az iránt, hogy ez a pillanat örökké tartson. Semmi más nem kell, csak Brad legyen. 

A fiú gyengéd mosollyal az ajkain lassan a lány karja felé nyúl és finoman felgyűri a pulóverének ujját. Az Érzők szimbólumának fénye a lány csuklóján hirtelen utat tör magának. Vakító, puha sugaraival mindent betölt. Brad a szájához emeli a lány csuklóját és megcsókolja az Tisztán érzők jelét. A lány egész testében villámcsapás-szerű bizsergés költözik a mozdulat hatására. Amanda behunyja a szemeit és csak akkor nyitja ki, amikor a fiú közelebb lép és a karjaiba fonja őt.

- Hiányoztál... Királynőm - suttogja. Amanda túlságosan otthon érzi magát az ölelésben, ez nem vezet jóra.

Észbe kap és hirtelen eltávolodik, majd a korábban földre ejtett táskája felé nyúl és előveszi a fekete-fehér csíkos sálat. Brad felé nyújtja.

- Ez a tiéd - szól halkan, mire a fiú elveszi tőle a ruhadarabot és a kanapé karfájára dobja azt.

- Köszönöm - mormogja. A hangja most már sokkal tisztább, mint ahogy a tekintete is. A szimbólumaik már nem ragyognak és Brad arca is érzelemmentessé változott.

- Szívesen - szól halkan a lány és elmosolyodik.

- Gyere, ülj le! Kérsz valamit? Teát? - kérdezi Brad, majd a kanapé felé mutat. Amanda a hosszú combjait keresztezve foglal helyet. Brad is követi, de olyan távolságba, amit még biztonságosnak ítél. Legszívesebben már most agyoncsókolná a nőt, de mivel az előbb is visszautasította, így inkább úgy dönt, hogy tartja a távolságot. Valahogy kibírja még ezt a kis időt, amit Amanda itt tölt. Nem fordul felé a testével, helyette kényelmesen hátradől és épphogy csak arccal néz felé.

Árnyak Könyve II.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora