18 •✉

662 36 1
                                    


"Χανα πρεπει να φυγουμεε!" Φωναξε ο Τομας απο το διπλα δωματιο. 

"Ερχομαι σε μισο λεπτακι" απαντησα και αφησα κατω το ημερολογιο που κρατουσα στα χερια μου.  "Καπου πρεπει να το κρυψω αυτο εδω" σκεφτηκα και αρχισα να αναζητω με τη ματια μου ενα μερος που θα ηταν ασφαλες για να το φυλαξω. 

"Μεσα στο συρταρι με τις καλτσες και τα βρακια!" Αναφωνησα και ετρεξα χαρουμενη προς την ντουλαπα. Σιγουρα ηταν η ιδανικη κρυψωνα γι αυτο το τετραδιο με το εξωφυλλο των Winx που θα μπορουσε ανα πασα στιγμη να με κανει ρεζιλι σε περιπτωση που καποιος αποφασιζε να το διαβασει.

"Αλλαζω ρουχα και ερχομαι αμεσως" ειπα δυνατα στον Τομας και εκεινος απαντησε με ενα "ενταξει μην αργεις".

Εβαλα μια τζιν ψηλομεση φουστα και ενα ασπρο off-the-shoulders μπλουζακι. Εδεσα τα μαυρα all-star μου και ετρεξα μεσα στο σαλονι που βρισκοταν ο Τομας.

"Εισαι πανεμορφη" ειπε χαμογελαστα μολις με ειδε. 

"Και συ το ιδιο" 

"Ειμαι πανεμορφη;"

"Η ομορφοτερη" ειπα πειραχτικα και αρχισε να γελαει. 

Ποσο πολυ αγαπω αυτο το γλυκο χαμογελο και αυτα τα λαχταριστα λακκακια.  

"Παμε; Η Βαλερι θα περιμενει." ειπε και ανοιξε την εξωπορτα. 

(...)

Λιγα λεπτα αργοτερα ειχαμε φτασει κοντα στο σπιτι της κολλητης μου. Ο Τομας εψαχνε ενα μερος ωστε να παρκαρει το αυτοκινητο. Μαλλον ηταν η δευτερη ή τριτη φορα που εκανε τον κυκλο και ομολογω πως ειχε αρχισει λιγακι να εκνευριζεται. Εγω, οση ωρα αναζητουσε παρκινγκ ακουγα τη ροκ μουσικη που εβγαινε απο το ραδιο, ενω παραλληλα παρατηρουσα απο το παραθυρο τα πρασινα δεντρα που περνουσαμε με το αυτοκινητο.

"Θες μηπως να κατεβεις και να πας στη φιλη σου μεχρι εγω να βρω να παρακαρω; Εχουμε και τα παγωτινια τα οποια θα αρχισουν να λιωνουν αν δεν τα βαλουμε συντομα σε καταψυξη." Ειπε ο Τομας με το βλεμμα κολλημενο πανω στον μακρυ δρομο.

"Ναι, καλη ιδεα." απαντησα και εκεινος σταματησε το αυτοκινητο για να κατεβω. Πηρα στο χερι μου τη σακουλα απο το ζαχοροπλστειο και ανοιξα την πορτα. 

"Θα τα πουμε σε λιγακι" μου χαμογελασε και του εγνεψα θετικα. Εκεινος εβαλε μπρος το αυτοκινητο και γω ξεκινησα για το σπιτι της Βαλερι οπου μας περιμενε για μεσημεριανο.

𝐌𝐈𝐃𝐍𝐈𝐆𝐇𝐓 𝐌𝐄𝐒𝐒𝐀𝐆𝐄𝐒Where stories live. Discover now