În curând...

2.3K 137 21
                                    


Norah Lee a primit deja tot ce și-ar fi putut dori de la viață. O carieră. Iubirea vieții ei. Pentru un timp scurt, chiar și o familie fericită. Din păcate, toate i-au fost smulse cu brutalitate înainte ca măcar să se poată bucura de ele. Și e nevoită să-și trăiască fiecare zi încercând să găsească un motiv pentru care e încă în viață, deși totul din ea a murit odată cu bărbatul lângă care jurase să-și petreacă tot restul zilelor. O vreme, a vrut să zâmbească din nou. Acum, nici măcar nu mai încearcă.

În timp ce Norah se zbate pentru a-și găsi un loc în propria viață, Christopher jonglează cu ușurință între două vieți paralele. E conștient de faptul că și-a primit a doua șansă în momentul în care a fost primit în sânul familiei Hall. I s-au oferit o familie iubitoare și un cămin călduros. Dar oricât de mult și-ar dori să se identifice cu lumea în care trăiește, nu a uitat niciodată că nu împarte același sânge cu ei. Așa că l-a creat pe Kit, care este total opusul lui Christopher. Iar când este Kit, se simte mai liber ca niciodată. Dar este asta viața pe care și-o dorește cu adevărat?

Când destinele celor doi se izbesc violent unul de celălalt, viețile lor încep să se destabilizeze. Atât trecutul lui Norah, cât și prezentul lui Christopher vor fi principalele obstacole care vor sta în calea unui nou început.

Atinge-mi sufletulWhere stories live. Discover now