Κεφάλαιο 11

1.4K 55 5
                                    

Πατερας Τζανγκ: Δεν νομιζεις οτι εισαι κακη επιρροη για τον γιο μου?

Μαρια:Γυρισατε βλεπω... Ετσι λετε εσειςς ..κ αφηστεε με να σας πω οτι σας γραφω εκει που ξερετε...Το μονο που ξερεις να κανεις ειναι να βγαζεις παρανομα χρηματα και να τα πετας στα μουτρα του γιου σου κανοντας τον να νομιζει οτι ενδιαφερεσαι..

Το μονο που ξερεις να κανεις ειναι να βγαζεις παρανομα χρηματα και να τα πετας στα μουτρα του γιου σου κανοντας τον να νομιζει οτι ενδιαφερεσαι

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Πατερας Τζανγκ: Δεν σου επιτρεπω, ειδικα σε μια οικογενεια που το προτυπο της μητερας δεν ηταν ποτε εκει ...Για θυμησε μου ποσες φορες παντρευτηκε ο πατερας σου ?Αααα και γιος μου δεν θελω να βγαινει με κοπελες σαν εσενα για αυτο μεινε μακρια του..

Πατερας Τζανγκ: Ο γιος σου ειναι ηδη αρχιδι καλε μου και η γνωμη σου για τον πατερα σου ειναι εκει που βρισκεσαι και εσυ ,στον διαολο ....Αααα και καλη σου μεραα

Εκλεισαα την πορταα  και μπηκααα μεσαα στο αμαξιιι  πηγαινοντας στο παρκο να σκεφτω

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Εκλεισαα την πορταα  και μπηκααα μεσαα στο αμαξιιι  πηγαινοντας στο παρκο να σκεφτω..Η ωρα ειχα περασει και αποφασισα να παω στο σπιτιιι της Υ/ν σκαρφαλωνονταςς στο παραθυροοο τηςς χτυποντας δυνατα απο τα νευρα μου που ειχα συναντησει τον πατερα του Τζανγκουκ ..

Μαρια: ΞυπναααΑΑΑΑΑΑ

Υ/ν: Τι στο καλοο θες τετοια ωραα εδω γαμω?Τρελαθηκες τελειως ?Ειναι πρωι ακομα

Μαρια: Ειχα ενα σκατο πρωινο ξυπνημα σημερα  αλλα ενα καλο βραδυυ αγριου σεξ εεεεε?Φανταστικο? ..Εσυ τι κανεις τετοια ωρα ξυπνια ? Γτ δεν φαινεται να κοιμοσουν με τετοιους κυκλους και λες εμενα τρελη μετα..Εξω ειναι σκοτεινα ακομα

EuphoriaWhere stories live. Discover now