the heart wants what it wants

266 33 18
                                    

Merhabalar arkadaşlar, okulun Allah belasını versin:) LBD ve Erotomania bekliyor öyle, çok üzgünüm... Bir sonraki bölüm final, sonra biri instagram temalı iki epilog yapmayı düşünüyorum. Anca sınavlardan sonra ama. 15ine kadar mahkumum... Başarılar dileyin lütfen ühüüüüüüü:(

İyi okumalar!

*

Cynthia | 2 Şubat 2021

You were my best night (Sen benim en iyi gecemdin)
And worst fight (Ve en kötü kavgam)
And deepest breaths (Ve en derin nefeslerim)
You were my gold rush to cold touch (Sen benim altına soğuk dokunuşumdun)
Favourite ex (Favori eski sevgilim)

"Çok güzel geliyor kulağa." Daha sadece kısa bir kısmını kaydettiğim şarkıyı kapatırken Hailee'ye gülümseyip fikirleri için Kaykay ve Aria'ya döndüm. Dizlerini kendine çekip yanağını oraya koyduğu şarap bardağına yaslamış Aria bir şey diyemeyecek kadar yorgun görünüyordu. Kaykay ise şarabından bir yudum aldıktan sonra bardağı masaya bırakarak gözlerime baktı.

"Hani Calum'a bir daha şarkı yazmayacaktın?" 

Dediği karşısında bir anlık duraksarken Hailee'nin bakışlarıyla onun da aslında aynısını düşündüğünü anlamıştım, işe yaramayacağını bilsem de anında savunma moduna geçtim.

"Nereden biliyorsunuz Calum'a olduğunu?" Aria dahil bana 'Gerçekten mi?' bakışı attığında oflayarak durumu kabullendim. Kendime The Cure'den sonra Calum için şarkı yazmayacağım dediğim halde elim hareket etmişti. Nedensizce son zamanlarda daha da artar olmuştu bu, o günden sonra. İkimiz de hiçbir şey demediğimiz halde aklımda yaşıyordu adeta aylar sonra kokusunu içime çekebileceğim kadar, dudaklarımız neredeyse değecek kadar bana yaklaştığı o an.

"Ayrıca sürekli geçiştirip durdun ama Ashton'ın gördüğü şeyin ne demek olduğunu gerçekten merak ediyorum." 

Kaykay zihnimi okumuşçasına o güne döndüğünde bir iç çektim. Ashton dilini tutamamış, terasta bizi gördükten sonra üç dakika içinde Kaykay'e yetiştirmişti. Düğünün ortasında şok içinde kalan arkadaşım gece boyunca laf almaya çalışmıştı, ben de her yaklaştığında kaçmıştım çünkü yaptığımın doğru olmadığından emindim. Normalde kararlı bir insan olan ben, bu konudaki dengesizliklerime şaşırıyor ve bu yüzden çekiniyordum artık arkadaşlarımla konuşmaya. Ancak şimdi, kızlar gecemizin şarapları içip mayıştığımız kısmından sonra Kaykay içindeki soruyu daha fazla tutamamıştı işte. 

"Ne görmüş ki?" Hailee'nin ve Aria'nın aynı anda sormasıyla ofladım, tam bitti derken, tam bu ilişkiyi aştım ve hayatımda devam ettim derken tekrar aylar öncesine dönmüştüm tek hareketiyle. Aylardır Calum hakkında konuşmuyorduk ve muhtemelen benim ilerlediğim yerden döndüğümü görüp bana acıyacaklardı. 

"Hani birisine bir konuşmanın içinde minik bir ayrıntı söylersiniz, sonra üzerinden aylar geçer ama o kişi o alakasız ayrıntıyı hatırlar ya..." Üçü de bunun vereceği hissi tatmışçasına tebessüm ederken devam ettim. "Calum düğündeki oturma yerimi o söylediğim ayrıntıya göre ayarlamıştı ve bunu görünce içimin sıcacık olduğunu hissettim. Ona bir teşekkür borçlu olduğumu düşünüyordum, bu yüzden terasa çıktığını gördüğümde peşinden gittim."

"Demek oraya kaybolmuştun." Aria aydınlanmışçasına mırıldandığında bunu daha önce anlatmadığım için beni mahvedeceğini bilsem de beyninin büyük bir yüzdesi üçüncü kadehinden beri kapalı olduğundan bunu düşünmeyerek devam ettim.

"Üzerinde siyah transparan gömleğiyle sigara içerken o kadar karizmatik görünüyordu ki... Ah Tanrım, ergen gibi hissediyorum." Elimdeki kadehi bırakıp yüzümü ellerim arasına sıkıştırdım bir süre. "Sonra yanına gittim, konuşmaya başladık. Bana eski Calum olmadığından ve onun hatalarını düzeltmek istediğinden falan bahsetti, ne bileyim, çok samimi görünüyordu. Diğer özürleri gibi beni tekrar kazanma odaklı değildi bu, gerçekten o Calum'ın yaptıklarından utandığını ve tek amacının telafi etmek olduğunu yalnızca gözlerine bakarak hissettim. Öpmek için yaklaştığında da geri çekilmedim, ne olursa olsun kafasındaydım artık. Ayrıca... siyah transparan gömlek. Anlıyor musunuz?" Hailee'nin her ciddi bir şey dinlerken çatılan kaşları bu dediğim üzerine gevşerken kıkırdamıştı diğerleriyle. Herkes bu konuda hemfikir olurdu, Calum siyaha yeni boyamış olduğu saçları, aynı renk kumaş pantolonu ve dövmelerini görebileceğim gömleğiyle o gün dünya üzerindeki en çekici insan olmuştu adeta. "Tam beni öpecekken Ashton geldi işte. Ben de sanki umurumda değilmiş, sanki kalp atışlarım aylar sonra ilk defa onun yanında kendini belli etmemiş gibi direkt aşağı indim. Ama o günden beri düşünüyorum işte." 

Thin White LiesHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin