𝘞𝘢𝘳𝘳𝘪𝘰𝘳

8.5K 496 795
                                    

Her zaman olduğu gibi sonunu yazmakta biraz zorlandım hatta yazamadım da diyebilirim. Son yazmakta hiç iyi değilim kusura bakmayın.

Nedense bu yazma konusunda yazarken bir türlü aklımda olanı karşıya geçiremedim mi diye düşünüyorum ve silip silip tekrar yazıyorum. 

Umarım bu konuda bir sorun çıkmaz. Yazım yanlışları varsa kusura bakmayın.

Okuduğunuz için teşekkür ederim 💜

Selana Gomez - Good For You

°°°

Hiçbir şey nasıl olurda yolunda gitmez diye düşünüyordu küçük beden ?

Sadece oturup saatlerce bunu düşünebilirdi çünkü aklında olan tek düşünce buydu. Çok isteyerek başladığı işler genelde istemediği şekilde bitiyor ya da o yola giriyordu. Tek isteği diğerleri gibi savaş okuluna gelip bir savaşçı olmaktı. Sadece bunu istiyordu ama her zaman olduğu gibi böyle olmamıştı.

Güzel olan görünüşü yüzünden oradaki herkesin alay konusu olmuştu ilk geldiği günden ve bu bir haftadır da devam ediyordu. Güzel yüzü, dolgun dudakları derin gözlerine eşlik ediyor gri biraz uzun olan saçları ayrı bir hava katıyordu. Bu nedene dayalı olarak kimse onunla dalga geçmiyordu, yani bazıları.

Ona verilen birinci sınıf savaşçı kıyafetini giydiğinde üstünde olan bakışlar daha da yoğunlaşmıştı. Herkes yeni gelenlerin geniş omuzlara ya da kaslı bir vücuda sahip olmasını beklemiyordu ama Taehyung gibi bir bedene sahip olmasını da beklemiyordu. Giydiği gömlek ve siyah pantolon normal olabilirdi ama onu saran kemerler her şeyi ortaya çıkarmıştı. İnce belini, ince bacaklarını, dolgun kalçasını her şeyini ortaya sermişti. Gün geçtikçe üzerinde olan bakışlardan rahatsız oluyordu Taehyung ama yapacak hiçbir şeyi yoktu çünkü hepsi ondan üsttü burada.

Yine geldiği yemekhaneye kısa bir bakış atıp ellerini yıkayacağı kısma yürüdü. Bugün her zaman giyilen beyaz gömlek yerine kırmızı gömleğini giymişti bu sorun değildi çünkü onlara iki renk sunmuşlardı. Ellerini yavaşça yıkarken aynadan kim kalçasına bakıyor diye de kontrol ediyordu, artık bu onda bir huy olmuştu. Her zaman olduğu gibi bakışlarına kestirmişti bir kaç kişiyi bakarken. Normalde bakanlara dönüp sert şekilde bakardı ama bugün şansa okulda olan dördüncü sınıflara yakalanmak istemiyordu. Beşler ve altılar genelde başka yerde olur orada sert eğitimler görürdü ve okula neredeyse yılda bir gelirlerdi ama dördüncü sınıflar haftada bir buraya uğruyorlar bazen fazladan geliyorlardı.

Bu bir nevi dinlenme günü olduğu için buraya geliyorlardı. Akşam herkes kendi sınıfı ile ayrılıp oturacak içki içip sohbet edecekti. Diğer sınıflara karşı her zaman saygılı olma kurallarını bir günlük bile göz ardı edemiyordu bu okul. Birbirlerine bakarak içki içmelerini bile yasaklayabilirlerdi.

Taehyung önünde ki kişi yemeğini almasıyla tabağını alıp sınıflara ayrılan masalardan kendi masasını gözüne kestirdi ve hiçbir yere bakmadan kendi köşesine oturdu. Dördüncü sınıflar onlardan küçüklerin oturmasını bekliyordu yemeğe başlamak için küçükler de onların sözünü. Dördüncü sınıfların lideri Jeongguk herkesin oturduğunu görünce ayağa kalktı ve yine de emin olmak için gözlerini gezdirdi her sıralı sandalyede. " Başlayabilirsiniz. " hepsi yemeye başlayınca Taehyung hepsinin aksine daha nazik başladı. " Taehyung bu kadar kibar olman beni tuhaf hissettiriyor. "

Jimin onun bu kibar hallerine dayanamayıp ağzında ki lokmasını yutmadan konuştu. " İlk önce ağzında ki lokmayı bitir öküz. " Jimin diğerleri gibi onun bu dediğine gülerken istemsiz Taehyung'da gülmüştü. " Ne yapayım o kadar eğitime giriyoruz ve ben acıkıyorum ama sen sanki hiç acıkmıyor gibi davranıyorsun. " onun buna takması bile aslında şuan Taehyung ile uğraşmak istediğini belli ediyordu Taehyung'da bunu anlamıştı." Olabilir. Sen yemeğini ye ne diye benimle uğraşıyorsun ? " ondan beklenmedik ani çıkış Jimin'i güldürmüştü. Onların ikisi kendi aralarında gülüşürken konuşmada zerre payı olmayan Donghwa söze atıldı ve neredeyse herkesin duyacağı yükseklikte olan sesiyle dikkat çekti.

𝚆𝚊𝚛𝚛𝚒𝚘𝚛Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin