Kažem da kasniš

4.5K 154 30
                                    

Za divno čudo Diego je stvarno poslao frizera kao i šminkericu. Bar se oko toga ne moram brinuti. Shvatila sam da možda i nije loš kako mi se čini na prvu ali me i dalje užasno nervira. A mogu se kladit da ovo šta radi za mene će mi nabijat na nos do kraja života. Baš me briga nitko ga nije tjerao.

Ima li on uopće curu? I jel ona zna gdje joj je dečko danas? Ma šta ja to pričam zaboli me ona stvar. Ionako ne radimo ništa loše. Uostalom sigurna sam ja da on ima curu samo za seks i ništa više.

Nakon što su me oni sredili su otišli. Ja sam odmah otišla da se obučem. Duga crvena haljina bez rukava s prorezom na bedru. Definitivno mogu reći da će pasti na noge kad me vidi onaj kreten, a i Diego. Tea za ime Božje kakav Diego? Zaboli te ona stvar hoće li on pasti na noge ili neće. Koji je meni danas? Moram se pod hitno smiriti.

Uzmem i sandale koje mi idu uz haljinu. Srebrne na petu, ima da me Diego drži inače ću pasti kao zvečka. Jao tko me nagovori na ovo? Kako tko pa Diego. Sad mi dođe da ga ubijem. Taman kad pomislim na njega stiže mi poruka od njega da je stigao.

...

Malo sam nervozan kako čekam Teu. Imam osjećaj kao da je ovo za pravo, a ne samo gluma. Nikad nisam ovo radio, a još da ću raditi to s njome čini mi se nestvarnim. Moram priznati da me malo privlači ali ništa više od toga. Koliko me privlači toliko me uspije iznervirati jednom rečenicom. Mi smo gori od psa i mačke. Naravno da gospođica kasni iako zna da to mrzim.

Taman kad već pomislim otići gore po nju ona izlazi savršenija nego ikad. Crvena dugačka haljina s prorezom na bedru koja ostavlja bez daha. Ma isti moment sam zaboravio šta sam htio reći. Malo je reći da izgleda savršeno. Niti se ne trudi, a izgleda prokleto seksi. Može kasniti koliko hoće dok će me ovako ostavljati bez daha.

"I šta kažeš?" Upitam ga kad dođem pred njega. Vidjela sam jako dobro kako me je gledao dok sam silazila. Ma skidao me pogledom.

"Kažem da kasniš." Samo se nasmiješim i priđem mu bliže.

"Pa mislim da tvom pogledu dok sam silazila ti to nije smetalo." Šapnem mu i odmaknem se od njega. On sam glasno udahne i izdahne iako i ja i on dobro znamo da bi svašta sad mogao reći.

"Uđi dok se ne predomislim." Kaže kad mi otvori vrata, a ja uđem. Predomisli u vezi čega?

"I još mi nisi odgovorio kakva sam ti?" Upitam ga kad krene voziti.

"Najljepša. Zadovoljna?" Upita me kad me pogleda pa prebaci pogled natrag na cestu.

"Nisi ni ti za baciti."

"Ako već glumimo u vezi moramo se onda nešto dogovoriti."

"Šta?" Upitno me pogleda.

"Pa za početak tu je ljubljene."

"Šta? Ne dolaziš u obzir. Nema nikakvog ljubljena."

"Znaš da će parovi inače ljube?" Upitam ju značajno.

"Zaboravi."

"Dobro." Ona će mene na kraju sama poljubiti u to sam siguran, ali polako noć je tek počela.

"Pa kako oboje poznate tog Denisa?" Prekidam neugodnu tišinu.

"On je upoznao onog kretena i mene."

"Znači zajednički prijatelj."

"Nažalost." Smrkne se.

Kad smo stigli primio sam Teu pod ruku na šta mi samo uputila ubojiti pogled. Pa šta moramo za ljude glumiti da smo u vezi. A ljudi u vezi se drže za ruke.

U srcu mafijaša 🔚Where stories live. Discover now