#59. Bozkurt#

6 2 0
                                    

#KISA TANITIM#

Bozkurt Özkurt. Adı gibi bir adam. Adaletli mazlumun ve fakirin kurtuluşu. Bozkurtlar adında bir şirkete sahip olan bu adam gündüz vakti bir patron gibi ama geceleri ise korkusuz ve acımasız bir kurt gibi korkusuz oluyor. Bozkurt ve küçüklüğünden beri büyüttüğü yavru kurdu olan Dark bugüne kadar hep yanındaydı ve şimdi ise kocaman bir kurt olmuş. Hemde bozkurt.
'ÖLÜM çok iyi bir şeydir.' Onun için. Bu söz babasının sözüydü. Bozkurt babasını annesinden bile çok k seviyordu, hemde uğruna ölecek kadar. Bozkurt gücünü babasından kalan hatıralarla ve ona varis edilen koltuğundan güç alıyordu. O böyleydi karanlık kapkaranlık...

Şafak adı gibi bir kız. Şafak gibi gözlere sahip ve o gözleri insanı içine hapsediyor.  Şafak iki tane kardeşine hem bakan hemde çalışan biridir. Şafağın küçük kardeşi olan Mert henüz 9 yaşında, Fidan ise 6 yaşında ve kendisi ise yeni 20' sine girdi. Kardeşleri çok küçükken önce annesini sonra da babasını kaybetti. Şafak ve iki kardeşiyle yıkık dökük olan bir evde yaşıyorlardı.

"Hayatın oyunun kurbanı mi olacaklar yoksa kaderin oyunu mu?"

"Hayatın oyunun kurbanı mi olacaklar yoksa kaderin oyunu mu?"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




《HİKÂYE' Nİ SEÇ》Tamamlandı Where stories live. Discover now