Uyanış

260 22 28
                                    

Tanrısal Bakış Açısı.

Tzuyu derin bir nefes aldı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Tzuyu derin bir nefes aldı.

Cha Eunwoo iki aydır peşinden düşmemişti.

Kafayı sıyırmasına az kalmıştı.

Elindeki oku ona atmak istiyordu. Tamda alnından.

"10!" Tzuyu elindeki yayı yere bırakırken en öndeki,en büyük hayranı ayağa kalkarak onu alkışladı. "Benim sınıfımda! Benim." Tzuyu ona bakıp gülmemek için dudaklarını birbirine bastırırken Minhyuk ve Jackson onu tişörtünden tutup aşağı doğru çekti. "Beni affetmeyecek."

"Affeder." Jackson onun omzunu patpatladığında Yugyeom heyecanla elindeki suyu havaya fırlattı. "TZUYU GELİYOR!"

"Doğal davranın."

"Doğal davranmak mı? Böyle mi?" Jaehyun poz verircesine Eunwoo'ya öpücük attığında Eunwoo yüzünü buruşturarak ona gelen kıza baktı. Son iki aydır sürekli vaktini okçuluk klübünde geçiriyordu. Ve Eunwoo pes etmeden onu bu gürültülü yerde akşama kadar bekliyordu.

"Şuradaki suyu uzatır mısın?" Moonbin yanındaki suya baktı onu vermek yerine Eunwoo'nun su şişesini uzatırken Tzuyu her şeyden habersiz suyun kapağını açtı. "Bak bu iyiliğimi unutma. Şişe yoluyla öpüştürdüm sizi." Munzur bir tavırla ona bakarken Eunwoo gözlerini devirdi.

Ve çoktan salonu terk eden kızı bulmak için gözleri telaşla etrafta dolandı. "Hay senin çeneni sikeyim." Moonbin'e küfrederek direklerden atladığında koşarak salondan çıktı.

"Tzuyu! Tzuyu!" Ona yetişmek için hızlandığında Tzuyu onu umursamayıp adımlarını bilerek hızlandırdı ama pekte bir önemi olmadı çünkü Eunwoo onu omuzlarından tutarak durdurmuştu. "Konuş benimle ya,lütfen."

Tzuyu boş boş yüzüne baktıktan sonra yanından geçecekti ki yüzünün tutulması buna engel oldu. "Tamam,affetme beni. Ama gerçekten üzgünüm. Bunu bil." Onun gözlerine bakıyordu ama o bakmıyordu. Pes edercesine omuzları düştü. Elleri onun yanaklarından ayrıldı. "Gerçekten üzgünüm."

Başı yere düştüğünde göz yaşlarını saklamaktı amacı. Onu gerçekten affetmeyecekti. Bu sefer o gidecekken Tzuyu onu kolundan tutup durdurdu. "Neden ağlıyorsun?" Eunwoo utançla başını daha da eğdi. "Ağlamıyorum. Toz kaçtı."

Tzuyu kıkırdadı. "Ben seni çoktan affettim zaten. Sadece biraz sürün istedim." Eunwoo'nun bakışları anında Tzuyu'nun yüzüne sabitlenirken Tzuyu alaycı bir ifade ile ona baktı. "Hani ağlamıyordun?"

"Ya ben aylardır ölüyorum!"

"Bir şey olmaz. Sürün istedim,hoşuma gitti. Devam ettim." Eunwoo rahatlıkla derin bir nefes aldı. "Hak etmiştim. Ondan kızmayacağım."

"Ha birde kız istersen? Öldürürüm seni elimde kalırsın." Sinirle konuştuğunda Eunwoo güldü ve sıkıca ona sarıldı. "Çok özlemişim." Tzuyu kafasını geri çekip dudaklarını onun dudaklarına uzun soluklu bir öpücük kondururken Eunwoo hala şoklar içerisindeydi.

𝐝𝐲𝐧𝐚𝐦𝐞𝐢𝐬 | 𝐞𝐮𝐧𝐰𝐨𝐨 + 𝐭𝐳𝐮𝐲𝐮 ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin