1️⃣0️⃣

491 36 5
                                    

____________________________

Tae 😌❤️: Szia

Tae😌❤️: Kérlek ne haragudj rám

Tae😌❤️: Lisa egy gyerek kori barátom

Tae 😌❤️: Nem érek most rá, úgyhogy majd a suliban beszélünk ✌️✌️

_____________________________

Idegesen dobtam le a telefonomat az ágyamra, s térdeimet felhúzva "bújtam el" mindenki elől, aki csak zavarni tudott volna. Mi vagyok én? A pincsi kutyája akivel játszadozhat egész nap, aztán otthagyja, ha jön egy lány? 


















Másnap reggel csak feküdtem az ágyban és néztem a plafonomat. Egyszerűen nem tudtam mit kezdeni magammal. Nagyon csalódott voltam. Nem szerettem volna a mai napon semmit csinálni, csak feküdni és lenni.

- Jungkook!- kiabált fel anyám, de én nem válaszoltam.- Taehyung van itt!- mondta egy perc néma hallgatás után.

- Mond neki, hogy elmehet nyugodt szívvel!- kiabáltam le.

Alig telt el pár perc, nyílt az ajtóm és persze, hogy az lépett be akit nem akartam látni ma. Sőt már hallani sem akartam felőle. Leült az ágyam szélére, amíg én felültem.

- Szia.- mosolyodott el halványan.

Nem akartam beszélni vele. Sőt ránézni se. Most éppen ő volt utálatom legnagyobb témája. Nem, hogy még azzal megtiszteljem, hogy ránézek és köszönök... Ő sosem tisztelt ennyivel sem meg.

Tényleg csak egy hülye, üres, nagymenő.

- Bocsánatot akarok kérni. Menni akartam utánad, de Lisa lefogott.

- Menj el!- fordultam hozzá, izzó tekintettel.

- Miért mennék? A pasim vagy.- ráncolta össze a szemöldökét.

- A PASID?!- kezdtem el kiabálni.- Akkor miért fontosabb effektíven minden, mint én?! Azt se tudom, hogy ki vagy! Menj el a házamból!- mutattam az ajtó felé.

- De megismerhetsz! Kérlek, Jungkook... Csak adj egy esélyt, hogy bebizonyítsak mindent!- térdelt le az ágyam elé.

Kerek szemekkel, s hevesen dobogó szívvel néztem rá. Most komolyan letérdelt? Közelebb csúsztam hozzá, hogy tényleg elhiggyem amit látok a szemem előtt.

- Jungkook... Kérlek. Mondtam, hogy nem tudom, hogy megy ez, de igyekezni fogok. Tudom, hogy te is szerelmes vagy belém...- nyújtotta felém a jobbját, mivel az arcomra simított.

Taehyung érdekesen hatotta testemre. Olyan volt, mint egy drog. Remegtem a jóleső érzéstől amit kiváltott. Az illata vonzott magához, az íze pedig bódító volt. Kicsit különlegesebbnek éreztem magamat, mint a többi ember.

Viszont az eszem mást mondott.

- Nem...- suttogtam.

- Kérlek.- csuklott el a hangja, mire a szívem kihagyott egy ütemet.

- Nem...- könnyeztem be, s becsuktam a szememet, azonban sem sokáig, hiszen az ijedtségtől és a meglepődöttségtől, hirtelen kinyíltak.

Tae felkúszva hozzám csókolt. Az egész testemet átjárta a melegség. Lassan csuktam vissza a pilláimat, s csókoltam vissza. Nem tudtam neki nemet mondani. Egyszerűen csak oda adtam neki magamat. Valamiért hittem abban, hogy tényleg annyira szeret, mint ahogy azt ő állítja.

Igazából nem is akartam elengedni....

Your Eyes Tell || Vkook  *BEFEJEZETT*Where stories live. Discover now