6. Bölüm # Semi SARGUN #

391 17 10
                                    

Merih'ten ;

Odadan çıktığım zaman rahatladığımı hissettim üzerimden koskoca bir yük kalkmıştı.Daha fazla arkadasimi bekletmemek için hemen 2 kat yukarıdaki odasına doğru çıktım.Tam 1,5 saat önce konusmustuk onunla.Kapinin önüne geldiğim zaman Semi'in;

E be kardeşim...uçağını mi kaçırdın yoksa rötar mi yaptı, yada yok yok dur galiba uçak devrildi de sen altında kaldin superman gelip seni anca çıkarabildi. Aslında kızıyorum superman a da seni en son çıkardığı için ,kardeşim yoksa hızır'ı mi bekleseydin belki .....

‐aaaaaa semi yeter kardeşim yaaa .Yine çenen düştü hadi al beni içeri artık da kucaklasalim yoksa seni burada kucaklarım sonra bi gören olur mazallah....

Nihayet içeri girebilmiştim.
Size Semi den bahsetmedim dimi?

😝 SEMİ 😫 (yani can dostum kardeşim şaklaban Semi)

SEMİÇok uzun boylu olmamakla birlikte yinede uzun görünen hareketli,şakacı ,sempatik,eğlenceli ama bi hepsi kadar da zeki, bekar bi gençtir

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

SEMİ
Çok uzun boylu olmamakla birlikte yinede uzun görünen hareketli,şakacı ,sempatik,eğlenceli ama bi hepsi kadar da zeki, bekar bi gençtir. Hani derler ya çok kafa bir genç aynı ondan işte.Bazen aşırı çocuklasip bi anda ciddi olması onu farklı kılıyor.
Yanı duruma göre hareket edebiliyor. Nerede oturması gerek nerde kalkmasını iyi bilir.mantikli düşünüp iyi empoze etme yeteneği fazla ca güçlüdür. Çay a çok düşkün tam bi çaykolik tir benim gibi.

spor yapmayı seven Çok entellektuel bir kişiliktir. Her alanda illaki bi bilgisi alakası vardır bundan dolayı birbirimizin eksiklerini hep tamamlamışızdır. Neyde kendini rahat hissederse aklına hangisi yatarsa onu yapar.

isin aslı tam bir panzehirdir semi,hep pozitif ve güçlü.
Semi ile Türkiye de tanıştık. Size anlatayım ama hiç beklemeyin herkez gibi sakin bir tanışma şeklimiz oldu
😊


💫ÜNİVERSITE YILLARI💫💫

O gün evde işlerimi halledip dışarı çıktım. yanlızlıktan da sıkılmıştım. Azıcık dışarı çıkıp dolaşırsam bi renk gelirdi hayatıma diye düşündüm (nereden bilebilirdim renk fazla renkli olacagini)Türkiye ye gelmiştim cunki nereden baksam 4yada 5 yil burada kalacaktım.

Yol boyu yürüyünce gözüme kafe takıldı buranın dondurması çok güzel oldugunu biliyordum birkac kez ugramistim içeri girip bu sıcak havada dondurma bana iyi gelecektir diye düşündüm. Kendime uygun bi masaya oturdum.
Tam o sırada karşımda birisi bana dogru yaklaşıyordu, aşağı yukari benim yaşlarımdaydı galiba bana doğru gelmeye başladı elinde dondurma vardı belliki dondurması sıcaktan erimiş olacakki sulanmisti (Ama nereden bileyim bizim çocuk ruhlu arkadaş meğer dondurmayı sulu seviyormuş eriterek yani).

Bana doğru yaklaştı o sırada ayağının takılmasıyla dondurmanın başımdan aşağıya inmesi hepsi bi anlık oldu.Basimdan saçlarımdan yüzüme doğru akan dondurmalar üzerime doğru süzülmeye başladı hiç mi yememişti dondurmasindan da bukadar çoktu dondurma aktıkça akiyordu.

PİLOT MERİH'İN MASALIWhere stories live. Discover now