》Cast《

57 21 41
                                    

Hello ben diğer yazarınız sizin için bir cast bölümü yaptık suan 2 karakterimiz var hikaye ilerledikçe karakter eklersek buraya da o karakteri koyarız zaten.Hadi başlayalım!

Öncelikle kendi Origin karakterlerimiz tabikisinde karşınızda (Trampet sesi shjsjsjs)

Aleksandrea Moon

Karakteri biraz tanıyalım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Karakteri biraz tanıyalım.Aleksandrea Moon annesi Türk ve Babası ingiliz,24 yaşındave neredeyse yeni mezun olmuş bir  uzay mühendisi.Doctor Who dışında da baya bir fandom'i var;Adele hayranı,potterhead,sherlocked,
narnian ve elbette ki bir whovian.
Piano çalmayı ve şarkı söylemeyi seviyor.Günün her saati onu kitap okurken bulabilirsiniz.Annesinin de yoğun ısrarları sonucu 12 yaşında Taekwando ya başladı ve 16 yaşında taşıdıkları için bıraktı.Oldukça soğuk kanlı ve olaylara karşı sakinligini koruyabilen biri. Ah sahi söylemeyi unuttum o Türkiye'de doğdu ve hayatının ilk 16 yılını orada geçirdi.Wattpad üzerinden hayran kurgu yazarken Alya'yla tanıştı ve üniversiteye giderken tam anlamıyla birbirlerini buldular ve ortak eve çıktılar.Okuldan mezun olduktan sonra gönüllülük esaslı bir uzay ajansi olan Planetary Society'de çalışıyor ama Corona'dan sonra oradan ayrıldı virüs bitince de geri dönmedi kendi kişisel araştırma ve buluşları var ama bunlardan çok büyük bir gelir gelmediği ve bir finansal desteği olmadığı için Alya'yla beraber kafeye is başvurusuna gitti.

Alya Murpy

25 yaşında

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

25 yaşında .
Annesi Türk , babası İngiliz , dedesi Fransız .
Anne babasından çok  dedesi  ile büyümüş meslek için yurt dışına  gidip dedesinden de ayrılınca arkadaşı ile ev tutma kararı almış bir kız . Anne babası hala birlikte bir tane daha kardeşi var.
Dedesi ile büyüdüğü için dedesine daha bağlı. Tüm ailesi dedesi onun için .
Gitar çalabiliyor , ormanın ve denizin bir arada olduğu yerlere bayılıyor  . Arkeoloji okumuş ve şuan ünlü bir arkeolog. Genç yaşına rağmen büyük işler başarmış .
Sakin, meraklı , enerjik yapılı  biri soğuk kanlı olduğu söylenemez .
Ortadan kaybolup, kimsenin gitmeyeceği yerlere gitmeyi hobi edinmiş , yalnızlık ve böcek fobisi olan sarışın ,renkli gözlü bir kız.
En korktuğu uzaylı ağlayan melekler fazla doctor who izleyince heykellerden bile korkar hale gelmiş .
Her heykeli gerçek diye kuruyor beyninde.
Astral seyahat merakı var ve yıldan yıla kendini geliştirmiş . Astral seyahatte çok uzaklara gidebiliyor . Hala kendini gelistiriyor.
Tam bir whovian , Sherlock Holmes ve Narnia fanı Stephen King ve Agatha Christie aşıgı...

Edit:Of Alya'ninkini benimkinden daha gözel yapmışım kıskandım sbbdbs.

》the trip of life time《Where stories live. Discover now