ANUNȚ

61 5 2
                                    

      Hei prăjiturelelor, am o veste proastă pentru voi. După cum știți și voi toată lumea a început să fie ocupată cu aceste ore online și nu ați mai avut timp de wattpad. Eu una am crezut că pauza asta mă va ajuta să nu pierd persoane importante din grup, cu care am legat prietenii. Dar încetul cu încetul, toți și-au luat tălpășița din grup, rămânând doar căteva persoane, cărăra le sunt recunoscătoare, din 20 de membri am mai rămas 8 dintre care 2 suntem fondatoarele. Cred că ați înțeles unde vreau să ajung. Nu vă mai putem oferi premiile pe care sigur le peritați.

     În tot acest timp, m-am gândit serios, dacă să închid sau nu grupul, așa că am decis să mă sfătuiesc și cu restul și am ajuns la trista decizie că îl vom închide, pe motiv că nu mai funcționează. Avem nevoie de un nou început și la fel cum pasărea Phonex se ridică din cenușă așa vom face și noi. În curând vom dechide un nou grupși sper să ne fiți la fel de aproape cum ne-ați fost și în acesta. 

     Eu împreună cu fetele rămase, ne simțim super prost pentru că nu v-am mai putut acorda premiile și eu îmi asum o mare parte din vină pentru organizarea, relativ proastă pe care am făcut-o.

      Mulțumim de înțelegere, vă iubim și toate cele bune!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 30, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

SummerCakesWhere stories live. Discover now