9~

333 35 7
                                    


Kirishima kıpırdayamıyordu, hatta nefes aldığından bile emin değildi. kalbinin attığını da düşünmüyordu. ne yani...Bakugou muydu? bunca şeyin sorumlusu tam karşısındaki kişi miydi? Aşık olduğu çocuk, ölesiye sevdiği çocuk muydu?

donuk bir ses ile yanıtladı

"Neden? Neden Bakugo-"

ama cümlesini tamamlayamadı

"Çünkü sapıksın. Sapığın tekisin ve senden korkuyorum. Sinirlerimi mahvettin ve mahvoldum anlıyor musun? Seni her zaman sevdim ama her zaman gariptin, korkutucuydun ve ben seni sevmeme rağmen hiç birşey yapamadım. Öylece sana güvendim, bir sorun olduğunu bile bile sana inandım ben Kirishima. Ama seni soyunma odasında bana yazarken gördüm ve herşeyinin yalan olduğunu farkettim. Ama ben bir gerizekalıyım ve sırf suç senin üstüne kalmasın diye suş işledim. Evet, sağdan da baksan soldan da baksan gerizekalıyım. Kahretsin, seni seviyorum, ama aynı zamanda da nefret ediyorum. Senin yüzünden bu durumdayım ve lanet olsun ki bir katilin tekiyim, ve evet kirishima Eijirou, sen hayatımdaki en büyük yalansın.

Kül saçlı çocuk sadece bakıyordu, ağlamaktan kızarmış gözleri nasıl hissettiğini anlatıyordu adeta. Ve sinirliydi, Kızıl saçlıya gerçekten sinirliydi, ondan nefret etmeliydi, ve ediyordu da.

Kızıl ise şok olmuştu, kendini affedemiyordu, nasıl meleğine bu kadar acı çektirmişti? ona nasıl bu kadar zarar vermişti? O an kendinden nefret etti kızıl. Hem ona yaptıklarından, hem bencilliğinden, hem olmayan yüreğinden nefret etti. Kül saçlısının hayatını mahvettiği ve onu bir katile dönüştürdüğü için de hayatından nefret etti,  Bakugou hariç herşeyden tiksindi Kirishima.

Kül saçlı çocuk dayanamayıp kızıl çocuğun yanından hızla ayrıldı, ama herşeyi arkasında bırakmıştı, kirishima pişmandı, suçluydu, ve yanlızdı, bakugousu onu affedene kadar da yanlız kalacaktı.











-gecenin 4 ünde yazıyorum değerimi bilin😡😔

L O S T / kiribaku<Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin