8

1.1K 120 85
                                    

O olay üzerinden 1 hafta geçmiş, Haechan ve Mark hiç bir şekilde görüşmemişti. Sadece arada bir kolidorda karşılaşıyorlardı ama Haechan tekrar bir dedikodu daha çıkmasın diye göz göze bile gelmeden geçiyordu. Şuan okulda dolanan dedikodu ise ayrılıp ayrılmadıklarıydı. Gerçekleri anlatmak isterdi ama zaten anlatırsa bir bahane gibi gözükecekti ve bu yüzden uğraşmak istemiyordu. Haechan'ın tek odaklandığı şey hoşlandığı çocuktu. 1 hafta kadar ailesinin yanına gitmişti ve şu dedikodu anında burada olmamasına aşırı seviyordu. Ritüelinin 13. gününü de bugün yapmıştı. 1 haftası daha kalmıştı ve pes etmeyecekti.

Telefonuyla uğraşmayı kesip ders işleyeceği yere gitmek için adımlarken kolidordan dönecekken -ismini hâlâ bilmediği, bilmeye de tenezzül etmediği- çocukla karşılaşmıştı. Yani Mark Lee ile. Hani olur ya sen o tarafa kaçarsın o da sana yer açmak için aslında seninle aynı tarafa doğru kaçar falan? Heh, bir 30 saniye kadar saçma salak bir şey yaşamışlardı ve Haechan en sonunda pes edip durduğunda Mark'ta durmuştu. Tek kelime etmeden Haechan yanından ayrılmış ve dersliğine girmişti.

Mark ise neden bu kadar Haechan'ı düşündüğünü düşünüyordu. Tamam, Haechan yakışıklı/güzel biriydi ama Mark genelde erkeklerle öylesine takılıyordu. Derin bir iç çekip ofladı. Arkadaşı Lucas'ın sabah söylediği şeyler aklına gelmişti.
"Onu bu kadar düşünüyorsan ondan hoşlan-" sabah Mark cümlesini bitirmesine izin vermeden ona yastığı fırlatmıştı. Ama neydi? Ondan hoşlanıyormuydu?

Haechan dersinin bitiminde eşyalarını dolaba yerleştirirken olayın baş kahramanı ama hikayenin başından beri ailesiyle tatilde olan asıl çocuk gelmişti. Mark. Mark Cullen.

"Selam küçük."

Haechan'ın yanından geçerken saçlarını karıştırmış, kendi dolabına ilerlemişti. Haechan her ne kadar sinir olduğundan bahsetsede hoşuna gidiyordu.

"Küçük değilim ben! Sadece benden 1 sene büyüksün!"

Yine her zamanki gibi açıklamasını yaptığında gülüşmüşlerdi ve o sırada kendi dersliğinden Mark çıkmıştı. Öylece onları izlerken bu kadar samimi olmaları canını sıkmış bunun üzerine de yanlarına gidip kolunu Haechan'ın omzuna atmıştı.

"Bebeğim, beni mi bekliyordun sen?"

Bir de nispet yapar gibi yanağını öptüğünde Haechan suratına yapıştırmak istemişti yumruğunu.Neden şuandı yani n e d e n ?

"Vay bizim küçük channiemiz erkek arkadaş mı yapmış?"

Mark içten içe daha da sinirlenirken, öylesine gülümsemişti.

"Şimdi gidersen sevgilimle görüşeceğim."

Mark Cullen, anlayışlı gibi gittiğinde Haechan omzundaki kolu sertçe indirmiş eşyalarını dolaba tıkıştırıp dolabın kapağını sertçe kapatıp kolidordan ayrılmıştı. Mark'ta peşine gidiyordu ama Haechan kadar sinirli değildi. Haechan ise sinirden ağlamamak için zor duruyordu.

"Bekle beni!"

Yanında yürürken Haechan onu dinlemediği için önüne geçmiş Haechan'ın ona çarpışını izlemişti.

"Çekil şuradan! Tam 1 haftadır her şey bok yoluna gidiyor! Bıktım senden artık!"

Haechan biraz içini dökmüş Mark'ı omzundan ittirip okulun çıkışına ilerlemişti.

---

Haechan, o çocuğun evine gelebileceğini tahmin ettiği için kuzeninin yanına gitmişti. O güzel gülüşlü çocukla görüşmek istemiyordu. Evet, Taeyong ve Haechan Mark'a öyle sesleniyordu.

Şimdi Jaehyun, Taeyong ve Haechan üçü bir koltuktayken arada bir Jaehyun ofluyordu. E yani, özel bir gece geçireceklerdi sevgilisiyle.

"Ben kalkayım en iyisi, hem Jaehyun'da gitmemi istediğini bu kadar belli etmek zorunda kalmaz."

Haechan en sonunda kalkıp giderken Jaehyun umursamamış Taeyong ise Haechan'ı durdurmaya çalışmıştı.

Haechan evden çıktığında Taeyong sevgilisine sinirli bir şekilde bakıp odasına girmişti ve Jaehyun'da sevgilisinin gönlünü almak için peşine ilerlemişti.

O gece, Mark uyumadı aynı zamanda Haechan'da. İkisi de birbirini düşünmüştü. Mark, Lucas'ın dediğini "onu bu kadar çok düşünüyorsan ondan hoşlanıyorsun demektir." Haechan ise kuzeninin dediğini düşünüyordu. "Senden hoşlanıyor olabilir."

---
ben geldim, bir tane daha ritüel olacak demiştim.
ipucu vereyim mi? hayır vermiyorum.
Haechan Allah aşkına Mark Lee varken başka birine de
bakmazsın da neyse Mark Cullen kim bilmiyorum var mı
aklınız da biri .d
---

ritüel, markhyuckHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin