~Bölüm 3~

67 3 1
                                    

Turuncu-yeşil odama yerleştim. -yerleştim derken odaya girer girmez kendimi yatağa attim :D - Yaklaşık 30- 45 dk uyumuştum. Beni uyandıran kuzenimdi.
-Ayy Beriiil. Okuldaydım kuziii geldinde niye haber etmiyon. Kaçar gelirdim okukdaan. Daha lafıma başlamadan beni öpücüklere boğdu
-Tamam Gamze . Abartma kuzi.

Bende ona sarılarak cevap verdim. O benim olmayan kız kardeşim gibi.. Bu arada o doğmaz olasıca bebek benim kardeşim falan olmayacak.
-Kuzii ben sana asıl diyeceğimi unuttum. Gel sana kıyafet vercem. Dışarı çıkıp yemek yicekmişiz. Ama bu sefer ben seni hazırlıcam sesini çıkartmican. OFF. Emin olun ki kuzenimin zevki renkli oluyor. Tamam zevkli kız ama hiç rengarenk giyilir mi?

-Tamam tamam. :)
-Huolley!

Beni çekerek odasındaki gardrobun önüne dikti. Önce gözüne siyah bir kalın askılı t-shirt kestirdi. Siyah olduğunu görünce sırıttım. Bana dönüp
-Bence boşuna sırıtma ;)

Daha sonra altına kabarık çiçekli bir etek seçti. Çiçekler kırmızı, içinde ise sarı ve mavı tonlarında desenlerde vardı. Yüzümü buruşturdum. Daha sonra gardroba göre küçük ama orta denilebilecek dolabı açtı ve içerisindeki kemerlerden kahverengi olanını seçti. Tüm bunların üzerine kırmızı etek boyuna kadar gelen bir ceket seçti ve kemerlerin olduğu dolaptan siyah bir şapka seçti. Daha sonra yine gardolap kadar bir dolabı açıp dolaptaki ayakkabıların içerisinden siyah kısa ama yüksek topuklu bir bot seçti. Elimede bir çanta tutuşturdu. Çantada siyahtı. (Media:kombin) odadan çıkarken
-hemen giyde bakalim dedi ve çıktı. Kombinde her ne kadar siyah parça da renkli bir kombindi.....

Odadan çıktigimda Gamze ıslık çaldi. Sira makyaja geldi. Gamze yuzumu nemlendirdi. Oncelikle suratima fondoten uyguladi orta kapaticilikta. Daha sonra stik kaapticiyi gozlerimin altina degdirdi ve parmaklari ile dagitti. Kahve tonlarinda isiltili bir goz makyaji biraz mascara eyeliner ve biraz goz kalemi surdu. Hafif turuncu tonlarinda allik ve naturel bir rujla ( naturel ruj için önerim -Mac kinda sexy - *reklam amacli degil sadece bir oneridir* ) tamamladi. Saçlarıma düz fön cekti. Gamze 'de kendine bir kombin yapti altina cicekli dar bir patolon beyaz bir gömlek ve uzerine hafif uzun turkuaz bir ceket beyaz bot beyaz canta ve papatyalardan olusmus bir taç. Artik hazirdik. Cok açtim. Cafe gibi bir yere gitmistik. Ben Ravioli yanına kahve almıştım. Tatlı olarak Çilekli Meringue almıştım tatlı tabağım geldiginde tabağın kenarındaki notu gördüm; Selam arka çaprazına bak ;) Arka tarafima baktigimda bi cocuk bana kagidi oku isareti yapiyordu  kagitta ; 05********* bu benim numaram ;) ıghh. Bu cocuk kendini ne saniyor onun gozune bakarak kagidi yirttim. Çocuk somurttu. Teyzem gilden izin isteyerek lavaboya girecektim. Arka koridoru cekip lavaboya gidiyordum ama o cocuk beni duvarla arasina sıkıştırdı.
-Bak bak güzelim ben senin hayallerine bile fazlayken sen beni nasil reddedersin??
-Iykk. Sen mi benim hayallerimsin? Bence buyude gel

Kolunu çekip masaya dogru ilerledim
AÇIKLAMA;
Selam gençler bu bölüm ne kadar uzun oldu bilmiyorum ama hikaye yavaş yavaş tutmaya başladığı icin kisa da olsa yeni bolum yazacagiim. Takipte kalin iyi okumalarrr :)))

SİYAH HAYALLERİMWhere stories live. Discover now