"karanlık taraf"

540 90 48
                                    


"Yaşamayı hak etmiyorsun Yoongi, lanetin senin peşini asla bırakmayacak!"

"Bizden kaçamazsın unutma ki bize aitsin"

"Sadece bir adım atman gerekiyor yeniden güçlü olman için"

Yoongi başını iki yana sallarken bedeni kasıldı. Kafasında ki sesler gittikçe yükseliyor ve dayanılmaz bir hâle geliyorlardı. Camların altından içeriye sızan siyah dumanlar onun etrafını sarıyordu. Yoongi için her şey sınırdaydı, vücudunun değişime uğradığını hissedebiliyordu. Yatakta yüz üstü yatarken başını yastığa gömdü.

"Hayır, hayır..."

Yoongi kendi kendine mırıldanmaya başlarken evin içinde yayılan büyü Taemin'i uykusundan uyandırmıştı. Bir gözü kapalı bir şekilde etrafına bakarken yerde yatan Heechul'u ayağı ile dürttü. "Heechul uyan, bir şeyler oluyor"

Heechul mırıldanarak yastığı başının üstüne alırken Taemin ayağa kalkıp ona tekme attı. "Seni şerefsiz! Amacının ne senin?!" Heechul sinirle ona bakarken ardından vücudunda hissettiği büyü ile kaşlarını çattı. Taemin yüzünde ki sahte gülümseme ile ona eğilirken konuştu.

"Bahsettiğim şeyi anladın mı şimdi?"

Heechul ayağa kalkarken gözleri üst katı buldu. "Yoongi" Taemin merdivenlere ilerlerken Heechul parmaklarını şıklattı ve Jennie'nin odasına girdi. Yanında ki Moonlight ile uyuyan Jennie'ye karşın yutkundu, hiçbir şeyden haberi yoktu. Yoongi'nin ne kadar kötü olabileceğinden ve onu bile tanımayacağından. "Onu uyutmalı mıyız?" Taemin'in sesi ile irkilen Heechul ona sinirle baktı. "Salak kalbime indirdin"

Taemin gülümserken ona doğru eğildi. "Asıl kalbine inmesi gereken gerçek yan odada bir canavarın uyuyor olması"

Heechul dudaklarını yalarken yerin titremesi ile endişeyle Jennie'ye döndü. Yerinde kıpırdanırken onlardan tarafa döndü. "Onu şimdi uyutursak sonra nasıl açıklayacağız?"

"Peki şimdi uyanırsa Yoongi'nin ona bir şey yapmayacağı ne malum?"

Heechul gözlerini kırpıştırdı. "Peki ya bize bir şey yapmayacağı ne malum?"

Taemin göz devirdi Jennie'nin üstüne doğru eğilirken eş zamanlı olarak konuştu. "Bizi Jennie mi koruyacak?" Avucunun içinden çıkan ışığı Heechul söndürürken cevapladı. "Yoongi'yi sürekli sakinleştiren eben miydi?"

Heechul ve Taemin itişmeye başlarken onların sesine gözlerini aralayan Jennie, neredeyse dibinde bir anda gördüğü iki adam ile irkilirken şaşkınlık ile onlara bakıyordu.

"Çocuklar?"

Taemin ve Heechul onun sesi ile dururken birbirlerine sinirle baktılar ardından ise yüzlerinde ki gülümseme ile ona döndüler. "Jennie! Nasılsın?"

Jennie kaşlarını çattı. "Ben iyiyim ama siz değilsiniz gibi, napıyorsunuz burada?"

Taemin gülerken cevapladı. "Napıyor muşuz?" Jennie gözlerini kapatırken ardından derin bir nefes alarak konuştu. "Odamdasınız ve neredeyse dibimdesiniz ve de tartışıyorsunuz?"

Heechul yutkunurken zeminin yeniden titremesi ile Jennie yerinden doğruldu, Heechul ve Taemin geri çekilirken Moonlight'ın sesi hepsinin dikkatini dağıttı. "Jennie'nin de olanları görmeye hakkı var, o gün geldi"

Jennie yataktan kalkarken cevapladı. "Hangi gün geldi?" Moonlight ona dönerken konuştu. "Karanlık tarafının ortaya çıkışı" Ev sanki deprem oluyormuşçasına titremeye başlarken Jennie içinde ki iç güdü ile kapıya ilerlerken Heechul ona seslendi. "Jennie buradan çıkmak tehlikeli!" Jennie onun söylediklerine kulak asmasken kapının kolunu tuttuğunda önüne Moonlight geçti. "Şuan kimseyi tanıyamaz durumda, sana ciddi bir zarar verebilir"

yoongi cat and jennie'²Where stories live. Discover now