🏅 20ο Κεφάλαιο

385 28 14
                                    

Η πόρτα χτύπησε και άκουσε από μέσα μια φωνή.

"Περάστε"

Μπήκε μέσα και έκλεισε την πόρτα.

"Με ζητήσατε?"

"Joshua Wilson, σωστά?"

"Μάλιστα"

"Θα περάσω σε συνοπτικές διαδικασίες γιατί δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσουμε. Μαζεύεις τα πράγματα σου και φεύγεις. Αποβάλεσαι από το Sydney Sports University" του ανακοίνωσε κι εκείνος έμεινε με ορθάνοιχτα μάτια.

"Γ-Γιατί??"

"Ξέρεις πολύ καλά τον λόγο. Τραυμάτισες άσχημα έναν αθλητή. Δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες σε αυτά τα θέματα. Μέχρι αύριο θέλω να έχεις φύγει"

"Πώς το μάθατε?"

"Αν έχεις σκοπό να πάρεις εκδίκηση επειδή το έμαθα, σε ενημερώνω πως αν τολμήσεις να ξαναγγίξεις αθλητή μου, θα έχεις να κάνεις με τον δικηγόρο μου. Και πίστεψε με, δεν θα ξεμπερδέψεις εύκολα"

"Δεν ήμουν μόνος μου! Γιατί να την πληρώσω μόνο εγώ?? Ελάτε τώρα, δεν γίνεται να με διώξετε! Το μπάσκετ είναι όλη μου η ζωή!" άρχισε να πανικοβάλλεται.

"Τότε πήγαινε σε μια άλλη ομάδα. Τόσες υπάρχουν σε ολόκληρη την Αυστραλία. Και για το γεγονός ότι δεν ήσουν μόνος... αυτό θα το διαπιστώσουμε"

***

"Θα αποβληθείτε και οι δύο" ανακοίνωσε στους δύο φίλους του Τζόσουα.

Ο Bryan που χτυπούσε τον Έρικ και ο Nick τον Άρον, πριν τον ακινητοποιήσει για να τον δείρει ο Τζόσουα.

"Κύριε Marson, ακούστε με, σας παρακαλώ! Είχε γίνει μια φάση σε ένα μπαρ με τον Άρον και ο Τζόσουα ήθελε να τον βρει για να του δώσει ένα μάθημα! Εμείς δεν είχαμε καμία σχέση!"

"Εγώ άλλα έμαθα"

["Ήταν τρεις, όχι ένας. Αλλά αφού ο Άρον θέλει να το αφήσουμε στην άκρη το θέμα, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω" είπε ο Έρικ στην Άσλευ κι εκείνη με τη σειρά της, το είπε στον διευθυντή]

"Ο Τζόσουα μας έβαλε! Σας παρακαλώ, μη μας διώξετε! Σας παρακαλώ" παρακάλεσε ο Μπράιαν, ο ταεκβοντιστής που εκείνη τη νύχτα χτυπούσε τον Έρικ.

"Εμείς δεν ξέραμε ότι θα τον χτυπούσε στο γόνατο, αλήθεια σας λέω! Είχε πει ότι απλά ήθελε να του ρίξουμε μερικές, δεν μίλησε ποτέ για κάτι τόσο ακραίο!" συνέχισε ο Nick, με την ειδίκευση στο hockey.

"Συμφωνήσατε ή όχι να χτυπήσετε δύο αθλητές?" τους ρώτησε αυστηρά κι εκείνοι έδειχναν τρομοκρατημένοι με την ιδέα ότι θα τους έδιωχνε.

Παγιδευμένοι [Editing] Where stories live. Discover now