Sultan ☄️

112 81 6
                                    

arya o kadar sinirli bir şekilde içeri girmiştiki herkes dönüp ona bakmıştı oda kulaklıklarını çıkarıp telefonun da seyrettiği videoyu selenlere doğru döndürdü .

birde ne görsünler geri zekalı arkadaşları sultan herkesin gözü önünde avının yaşam enerjisini emiyor .

selen, Fırat hoca şaşkınlıkla seyrederken ali videodan kafasını kaldırıp aryaya bakarak o kadar şaşırmaman gerekiyordu hepimiz biliyoruz ki sultan zaten salağın teki o bugüne kadar nasıl nom avcıları tarafından avlanmadı onuda anlamış değilim dedi .

bunu duyan selen hızlı bir şekilde aliye dönerek , sen salakmısın şimdi insanlar saçma sapan şeyler düşünücekler ve nom yüksek mahkemesi sultan hakkında kesin enerji süpürme cezası vericek of sultan of ....

3 gün sonra

sulan son sözlerinide söyledikten bütün topladığı hayat enerjileri nom avcıları tarafından alınarak sultanın yok oluşunun seyretmeye başladılar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

sulan son sözlerinide söyledikten bütün topladığı hayat enerjileri nom avcıları tarafından alınarak sultanın yok oluşunun seyretmeye başladılar .

tabi bütün arkadaşları onu ne kadar sevselerde arkasından kimse bir şey yapamıyorlardı çünkü video bütün dünyada çok fazla ses getirmişti tabi çoğu insan bununda saçma sapan bir bilim kurgu olduğunu söylemişti yada böyle yaparak korkularının üstünü örtmüşlerdi .

nom yüksek mahkemesi ile insan yüksek mahkemesi bu olayın üstünü kapatmıştı ama yinede sultanın cezası asla hafifletilmemişti.

son olarak sultan arkasına doğru son kez bakarken bütün arkadşlarının ona ciddi ama acılı gözlerle baktıktan sonra selene bakıp gülümsedi ve kaliteli yanlızlık, sahte kalabalıktan her zaman daha iyidir . dedi ve küçük pembe bir bulut oldu .

arkadaşları onunun bulutlarını yakalayıp bir şişenin içine koydulardı ve nom mezarlığına getirip kapsülü pembe bir mezarlığın içine bıraktılar....







arkadaşlar biraz kısa bir bölüm oldu ama diğer bölümlerde telafi etmeye çalışıcam

,,,,,......sizi çoooooooooook seviyorummmmmm,,,...

DOĞUŞWhere stories live. Discover now