16

2.4K 171 13
                                    

"Banyoda bunca zaman ne yaptın?" Jungkook yatağında otururken sordu.

Jimin ona baktı. Gerçekten utanmıştı. Dışarı çıkmak ve asla Jungkook'a bakmak istemiyordu.

Hastamın bana lanet bir el işi yapmasına nasıl izin verebildim?!

"Ne oldu-"diye başladı ve Jungkook ellerini sallayarak sözünü kesti.
"İstersen bu çoktan unutulur. Sadece benim önümde garip davranma, tamam mı? Hala sana ihtiyacım var, bu cehennemde bir şekilde korunmuş hissetmem için."

Diğerinin kafası karışmıştı. "Bu, seni tekrar bağlamam gerektiği anlamına mı geliyor?"

"Diğerlerinin böyle kalmama izin vereceğini mi düşündün?" Güldü ve başını salladı." Ben bir katilim Jimin. hmm, aslında, eğer düşünürsem ... seninle ne istersem yapabilirim, değil mi? bir tur daha ister misin? "

Jungkook, Jimin ona saldırmadan önce ayağa kalkmak üzereydi.

"Orada dur! Sakın hareket etme ve seni şimdi bağlamama izin ver."

Yine Jungkook'un büyük olandan etkilendiğini hissettiği bir an. Jimin için ipi yerden almadan önce kıkırdadı.

Jimin banyo kapısından uzaklaşmadan önce nefes aldı.

"Korkmana gerek yok bebeğim. sana dokunmayacağım" Jungkook konuştu ve Jimin ipi ondan çabucak aldı. Jungkook'un etrafına sardı ve ipin uçlarını düğümledi. Jimin, onu, akıl almaz psikiyatrın Jungkook'a yaptığı kadar sıkı bağlamamaya çalıştı.

"Neden hala beni önemsiyorsun?" Büyük olan düğümü kontrol ederken Jungkook jimin'in kulağına fısıldadı. önce Jimin nefesini tuttu ama sonra ayağa kalktı. genç olanın yüzünü birdenbire yakaladı ve içtenlikle gözlerine baktı. "Kendimi kaç kez tekrar etmeliyim? Sadece sana yardım etmek istiyorum. Daha fazla bir şey değil, ama kötü tavrınla yardım etmiyorsun ve sonra sadece pes ediyorum ve sen kazanıyorsun." içini çekti ve yüzünü bıraktı.

Jungkook'un yüz ifadesi şaşkın görünüyordu ama her şeyin farkındaydı. Jimin için işleri daha kolay bir hale getirmediğini biliyordu. Büyük olanla dalga geçmeyi severdi.

Onu suçlamayın, uzun süre Yalnızdı.

"Anılardan yoksun olduğum için üzgünüm. Bu belki de size hakkımda hiçbir şey söyleyemememin nedenlerinden biri." Jungkook konuştu.

Jimin her an gitmesi gerektiğini biliyordu, bu yüzden siyah kapıya yöneldi. "Merak etme, bunun için zamanım var."

"Benim de" sırıttı.



____________

Merhaba geldin dinlenmek iyi gelmedi ben de devam etmek istedim hatta yeni çeviriler için izin aşamasındayım bu arada sayfa ismimi değiştirdim bu kim takip mi ediyordum demeyin yani fkfkkfmf

2 bölümü birleştirdim ve diğer bölümleri de birleştirdim yani önceden attığım iki bölümü tek bölüm yaptım böylelikle birleştirdiği için 3 bölüm sildim ve 70 oy 309 okuma silindi aferin bana dmdmmdkdkdkd artık böyle yapıp bitirmek istiyorum oy verip yorum yaparsanız sevinirim

Psycho jikook (çeviri) Donde viven las historias. Descúbrelo ahora