BÖLÜM 40

535 29 5
                                    

Merhaba benim biricik okuyucularım 😁
Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Ama bunu bölümün sonunda sorucam. Cevaplamadan geçmeyin lütfen 😊
Keyifli okumalar 🖤
Multimedia: Gece ve Arat teras sahnesi 🙈

Ben duygularıma esir oluyordum onu görünce. Ve onu her gördüğümde alev alev yanıyordum. Beni böylesine yakmasına rağmen onu gördüğümdeki sevincime de engel olamıyordum. Ben bir çıkmazın içine girmiştim ve giriş yolum bile kapanmıştı.

Şimdi ise kalbim onu görecek olmanın heyecanı ile çarpıyordu. İki şehrin birleşme balosuna gidiyorduk. Arat benim kavalyemdi ve bu beni o kadar mutlu ediyor ve heyecanlandırıyordu ki... Ah! Umarım bu gece düşüp bayılmazdım. Saye ile bütün gün hazırlanmıştık. Ardından Bars'ı çağırıp Saye'yi baloya onun götürmesini söylemiştim. Çünkü beni Arat alacaktı. Aynadaki yansımama göz atıp gülümsedim. Elbisemi odamda yatağın üstünde bulmuştum. Arat almış olmalıydı. Bu yüzden hiç düşünmeden bu elbiseyi giymiştim. Elbise laciver ve ışıltılı olmasının yanı sıra üstündeki Ay detaylarıyla muhteşemdi. Ay'ın Oğlu'na yakışır bir kız olmuştum.Bu gece her şey çok güzel olacaktı.

Aşağı indiğimde arabasına yaslanmış elleri cebinde siyah takım elbisesi ve beyaz gömleği ile nefes kesen bir Arat vardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aşağı indiğimde arabasına yaslanmış elleri cebinde siyah takım elbisesi ve beyaz gömleği ile nefes kesen bir Arat vardı. Topuklu ayakkabılarımın çıkardığı ses ile bakışları bana döndüğünde. Önce adem elması yutkunuşundan dolayı hareket etmişti. Ardından gözleri ağır ağır baştan aşağıya beni süzdü. Gözleri git gide daha da kararırken ben de yutkunmadan edememiştim. Tanrım aramızdaki bu çekim de neydi böyle? Tam önünde durduğumda uzun süre gözlerimin içine baktı. Gözleri o kadar karanlıktı ki içinde kaybolmaktan korktum bir an. Ama bu korkum sadece anlıktı çünkü ben o gözlerde kaybolmak için her şeyimi feda ederdim. Boğazımı hafifçe temizler gibi yaptığımda. Kolunu belime dolayıp yanağımı öptü. Ardından kulağıma eğilip ''Nefes kesici görünüyorsun.'' diyerek fısıldadığında bacaklarım beni taşıyamaz hale gelmişti bile Arat'ın kollarına tutunduğumda bakışlarımızı birleştirdi. Saniyelik dudaklarıma bakıp gözlerini kaçırdı. Sanırım bu gece Arat'ın sınırlarını zorlayacağım o geceydi.

Arabanın kapısını açıp beni bindirdikten sonra o da yerine geçmiş ve arabayı çalıştırmıştı. Uzun süren sessizliğimizi ben bozmuştum.

''Elbise için teşekkür ederim. Gerçekten çok beğendim.'' Kaşları çatıldığında bana bakıp ''Anlamadım. Ne elbisesi?'' Dediğinde bu kez kaşlarını çatma sırası bendeydi. Üstümü gösterip ''Bunu sen almadın mı?'' Dediğimde başını olumsuz anlamda salladı. ''Bu da nereden çıktı?'' Dediğinde ben de aynı düşünce içindeydim. Omuz silkip ''Bilmiyorum. Yatağımın üstüne bırakılmıştı. Ben de sen aldın sandım. Belki de Bars almıştır.'' Sözlerime karşın birkaç saniye daha kaşlarını çatıp düşünceli görünse de kendi kendine bir şeyler mırıldanmıştı.

''Mater'' Ben ne dediğini anlamazken ''Efendim?'' dediğimde ''Bu elbiseyle benim olduğunu herkese göstermeyi mi planlıyorsun?'' Eğlenen yüz ifadesiyle bana yandan bir bakış attığında utanmıştım. Ama bir yandan da sinirlenmiştim. ''Senin olduğumu da nereden çıkardın? Bu bir elbiseyle olacak bir şey değil Ay'ın Oğlu.''

GECEWhere stories live. Discover now