~29~

3.9K 244 94
                                    

Neredeyse 40K olmuşuz~❤

Hepinize teşekkür ederim bebeklerim 😘
Biliyorum çok geciktim üzgünümmm😟

Satır arası yorum yaparsanız sevinirim;)

İyi okumalar 💕 💞

🐰 🐥 🐰 🐥

"Kookie~ Sevgilim kalk artık" Jimin sırt üstü yatmış olan Jungkook'un karnına oturmuş yanakları ile oynarken onu çağırıyordu.

Kahvaltıdan sonra birbirlerini tatmışlardı. Sonra Jimin zaten yorgunluktan uyuyakalmıştı. Görünüşe göre Jungkook da uyumuştu. Şimdi ise hava neredeyse kararmıştı.

"Jungkookie hadi aşkım~"

Jimin hala  uyanmayan sevgilisine bakıp en sonunda dayanamayıp bağırdı. "UYANSANA BE!!"
 
Jungkook kıpırdanıp kollarını sevgilisinin beline sardı ve kendine çekti. Jimin bir anda kendini Jungkook'a sarılı bulunca önce şaşırmış ardından kollarını yapılı bedene sarmıştı.

"Sonunda uyandın ya"

Jungkook sevgilisinin sitemi ile kıkırdadı. "Ben uyanıktım ki zaten~" Jimin sinirle tekrar doğrulup minik ellerini kaslı bedenin göğsüne vurmaya başladı. "Niye ben uğraşıyorum bir saattir o zaman?"

Jungkook kahkaha atarak küçük elleri kendi büyük ellerine hapsetmiş ve sevgilisini kendine çekip dudaklarını birbirine bastırmıştı. Küçük öpücükten sonra Jimin sinirini unutup başını geniş omuza başını yasladı. "Banyo yapmamamız lazım Kookie~"

"Evet~ o yüzden hemen kalk bakalım "

Jimin Jungkook'un dediği ile kucağından kalkıp yatağa oturdu. Jungkook'un doğrulduğu zaman üstünden düşen çarşaf ile ortaya seriler kasları Jimin'in yutkunmasına sebep olmuştu. Sevgilisi mükemmeldi.

Jungkook saçlarını karıştırıp minik bedene dönünce önce bir müddet süzdü. Etek hala üstündeydi. Jungkook Jimin'in yorulmayacağını bilse belki de ikinci tura başlamış olurlardı.

Jimin üstündeki bakışları hissedip kıkırdayarak ayağa kalktı, arkasını dönüp bilerek eğildi ve yerdeki kıyafetleri kaldırdı. Altında iç çamaşırı olmaması zaten yarısı açık olan kalçasının açılmasına, ve pembe deliğinin Jungkook'a sunulmasına sebep olmuştu.

Jungkook anında yerinden kalkıp çıplak oluşunu umursamadan sevgilisinin arkasına geçti. Jimin arkasında hissettiği penis ile yutkunup doğruldu. Jungkook bir elini minik bedenin kalçasına koyarken bir elini ince bacağına koyarak okşadı.

Kendini hafifçe bastırıp inlerken Jimin kaslı kollara tutunup gözlerini kapattı. Jungkook minik bedeni biraz daha bastırırken Jimin'in dudaklarından bir inleme döküldü.

Jungkook zar zor kendini geri çekip sevgilisini kucağına aldı.  "Kalçana aşığım" Jimin bacaklarını sallayarak kıkırdadı ve kollarını sevgilisinin boynuna sardı. "Ben de senin kaslarına aşığım..."

Jungkook sırıtıp banyoya adımladı. "Banyo yapalım hadi " Jungkook girdiği geniş banyoda ilk önce sevgilisini kucağından indirip küvete ilerledi. Suyun sıcaklığını ayarlayıp küvetin tıkacını taktı ve küçük sevgilisine ilerledi.

Ellerini eteğin fermuarına götürüp açtı. Etek ince belden aşağı düşerken Jimin'in pembe penisi ortaya çıkmıştı. Jungkook sırıtarak Jimin'in çoraplarının lastiğine parmağını geçirdiğinde Jimin dudaklarını birbirine bastırıp büyük elleri hafifçe ittirdi.

"Ben yaparım... Sen biraz uzaklaş ya sıcak oldu..."

Jungkook kıkırdayıp bir adım geri çekilirken Jimin eğilip uzun çoraplarını çıkardı. Jungkook anında minik bedeni kucağına almış ve küvete girmişti. Kendisi sırtını küvete yaslarken sevgilisini kucağına alıp kendine çevirerek oturttu. Jimin kalçasının altında hissettiği sertlik ile yutkunup Jungkook'a bakmıştı.

Minik ellerini geniş omuzlara koyup hafif kıpırdandı ve kaslı baldırların üstünde iyice yer edindi. Jungkook başını geriye atıp derin nefesler alırken Jimin durup sevgilisinin yüzüne baktı.

Jungkook kafasını kaldırıp sevgilisine baktı. "Devam et bebeğim... Hareket et hadi..." Jimin sevgilisinin dediğini ikiletmeden sertleşmiş penis üzerinde ileri geri hareket etmeye başladı. Kendi penisi de yavaş yavaş sertleşirken inlemelerini sevgilisine sunuyordu.

Jungkook Jimin'in kalçalarını tutup daha da hızlanmasını sağlarken banyoda ikisinin inlemeleri yankılanıyordu. Bir elini Jimin'in penisine atıp çekiştirmeye başladı. Jimin aldığı haz ile daha da hızlanmış ve kollarını Jungkook'un boynuna sarmıştı.

Bir süre sonra ikisi de gelince Jimin başını sevgilisinin omzuna koyup nefesini düzenlemeye çalışırken Jungkook kıkırdayıp kollarını sevgilisinin beline doladı. "Resmen sürtünerek boşaldık"

Jimin duyduğu cümleyle kahkaha atmış ve Jungkook'un omzuna acıtmayacak bir yumruk atmıştı.

Bir süre daha birbirleri ilgilendikten sonra yıkanıp çıktılar. Jungkook beline bir havlu sararken Jimin de kısa bir bornoz giyinmiş ve odaya gelmişlerdi.

Jungkook sessizde olan telefonu alıp ekranı açtığında sessiz bir küfür mırıldandı. Onu tam 27 kere arayan Seokjin'i arayıp dudağını dişledi.
Açılan telefon ile kulağına dolan ses yüzünü buruşturmasına sebep olmuştu.

"Lan nerdesin sen şerefsiz puşt"

"Hyung Jimin'in yanındayım..." Jimin Jungkook'un bu haline kıkırdarken Jungkook ona bakıp dudaklarını büzdü.

"Miniğin yanındasın diye bir şey demiyorum çabuk buraya gel yetişmiyor hiçbir şey"

" Tamam hyung geliyorum ben.." Derin bir nefes alıp telefonu kapattı ve sevgilisine döndü. 

"Gitmem gerek bebeğim..."

Jimin şirin bir şekilde gülümseyip kollarını sevgilisinin boynuna sardı. "Ben de gelebilir miyim Kook? Cidden rahatsız etmem kimseyi ayak bağı da olmam"

"Saçmalama  Jimin ne demek ayak bağı, oradayken istersen kucağımdan hiç inme umrumda bile olmazki başkası. Hyunglar çağırmasa gitmem hatta...  Hadi hazırlan bakalım birlikte gidiyoruz benim minik bebeğim~"

🐰 🐥 🐰 🐥

Biliyorum aşşşşırı geç geldim ama geldim sonunda...

Bu arada sadece siz okurlarım ve kitaplarım adına bir instagram hesabı açtım. Yazacağım kitaplar, kitaplar için spoiler bulunacak... Ya da size danışacağım bazı konularda...

Hesabın adı ➡ anges_arcenciel

Umarım bölümü beğenmişsinizdir 💖

Seviliyorsunuz ❤

My Beautiful Babe {JIKOOK}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin