31. BÖLÜM - KARGAŞA

6K 343 189
                                    

Oy vermeyi ve yorum yapmayı eksik etmeyin lütfen.

İyi okumalar :)

🌙

Melek'ten:
İnsan yaşayacağı hayatı seçebilir miydi? Ya da üzüntüsünün ve mutluluğunun sebebini? Sanırım eskiden olsa bunun cevabına hayır seçemez derdim ama şimdiki ben seçebilir diyordum.

Bir kişinin mutsuz giden bir ilişkisi varsa ve alışkanlıkları yüzünden bu ilişkiden vazgeçemiyorsa kendisini bile bile üzmüş olur. O hayatı, kendisi seçmiş olur.

Ya da bir insanın mutlu giden bir beraberliği varsa ve bunun içi çaba gösteriyorsa da kendisi seçmiş olur.

Ben de kendim seçmiştim. Bu hayatı yaşamak için çok çaba göstermiştim, asla pes etmemiştim ve sonunda mutlu olmayı başarmıştım.

O mükemmel geçen nişanımızın ve aldığım evlilik teklifinin üzerinden tam 2 hafta geçmişti ve bu süre içerisinde değişen şeyler olmuştu.

Onur babamları 1 ayda evlenmeye ikna edememişti ve düğünümüzün 3 ay sonra olmasına karar verilmişti. Buna da şükür diyerek zorluk çıkartmamıştık.

Ardından Onur'un çalıştığı ofisteki sekreteri değişmişti ve yerine Aslı diye bir kız gelmişti. Aslı'yı ilk gördüğümde kıskançlık damarım tutmuştu ama sonrasında gördüklerim ve öğrendiklerim ile tamamen yelkenleri suya indirmiştim. Demir ile ofiste karşılaşmamız üzerine Aslı'nın aslında kim olduğunu ve Toprak üzerindeki etkisini öğrenmiştik.

Hatta samimiyeti ilerletip beraber benim için gelinlik bile seçmeye başlamıştık.

Onur ile aramızda eskisinden daha iyiydi. Şu 1 haftadır fazlasıyla bana bağlıydı ve asla yanımdan ayrılmıyordu.

Birlikte olduğumuz zamanlarda evimiz için eksik olan eşyaları alıyorduk ya da oturup saatlerce konuşuyorduk.

Melis ile geçen haftalarda sürekli ertelediğimiz buluşmayı gerçekleştirmiştik ve sonunda tabularını yıkmıştı. Benden özür dileyip sonrasında Özgür ile arasında geçenleri anlatmıştı.

Çocukluk arkadaşım gerçek aşkı sonunda bulmuştu. Henüz farkında olmasa da gözlerinde ışıltı ve onun için endişelenmesi çok tatlıydı ve aşık olduğunun belirtileriydi.

Bütün bunların dışında başvuru yaptığım okullardan bir tanesi dönüş yapmıştı ancak bu kez de ben kabul etmemiştim. Düğün işleriyle ilgileniyordum ve açıkcası çalışmayıp kafa dinlemek istiyordum.

Bunların dışında ise henüz farklı bir şey yoktu. Her şey olağan akışında ilerliyordu.

Evden hazırlanıp çıktım ve Melis'in çalıştığı okula doğru ilerledim. Birlikte bir şeyler yiyip benim çeyizimdeki eksikleri tamamlayacaktık. Daha sonra da Onur yanımıza gelecekti.

Eski okulumun önüne geldiğimde kalabalığa göz gezdirdim. Çıkış saati olduğu için normalden fazla kalabalık vardı ve etraftan gelen ses çok fazlaydı. Neşeyle annesine veya babasına koşan çocuklar ve onları sevgiyle karşılayan ebeveynler çok güzellerdi.

Bahçede beklerken ileride Zeynep ablayı gördüm. Öykü'yü almaya gelmiş olmalıydı. Melis'i beklerken yanına gitmenin iyi olacağını düşündüm ve adımlarımı ona doğru çevirdim.

AY IŞIĞI MAHALLESİ (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now