༶ Temizlik ༶

680 84 135
                                    

İlk şarkılarını söyledikleri günün üstünden bir kaç gün geçmişti,şimdi ise okul koridorlarında depo'ya doğru ilerliyordu Chuuya. Beden dersinde futbol oynamak için top kalmamıştı Chuuya ise
futbol oynamayacağına rağmen Öğretmeni'nin söylemesiyle depo'dan top getirmek zorunda kalmıştı. Depo'ya girdiği an zifiri karanlıkla karşı karşıya geldi,ışığı açmak için eliyle duvarları yokluyordu ama nafile. Işığı açamamıştı,oda hızlıca topları alıp gitmeye karar verdi. Topların olduğu kafesi açtı ve alabildiği topları aldı,Chuuya düşündü 'Neden ben,benim yerime başkası gelseydi benden daha çok top alabilirdi??' Chuuya küçük yapısı yüzünden pek fazla top alamamıştı kolları arasına. Tam depo'dan çıkacaktı ki duyduğu sesle yerinden zıpladı.

"CHİBİ-KUN!!"

Chuuya karanlığın verdiği havayla bir anda duyduğu seste eklenince elindeki tüm toplar düşmüş etrafa çarpıp raflardaki eşyaların düşmesine neden olmuştu.

Chuuya elleriyle çıkan sesten korunmak için kulaklarını kapatmış ardından gözlerinide sıkı sıkı kapamıştı.

Dazai olanları sindirememişken topların etrafı yıktığını fark etti ve hiç düşünmeden Kızıl'ı kendine çekip korudu. Artık ona yakın olmak için bahaneside vardı bu fırsatı kaçırmaya niyeti yoktu.

En sonunda toplar durmuş etraf sakinleşmişti. Chuuya gözünü açmaya korkuyordu,kim bilir depo şu an ne haldeydi. En sonunda safir gözlerini araladı ve dibinde olan sevdiğini görünce kafasını başka yöne çevirdi depo'nun haline baktı iç çekerek.

"Dazai.."

"Evet Chibi-kun..?"

"SALAK! PSİKOPAT MISIN BURADA NE İŞİN VAR SENİN!?"

Dazai konuşmak için ağzını açmıştı ki Chuuya'nın konuşmasıyla geri kapandı.

"SESSİZCE GELİP BİR ANDA ÇIKILIR MI TANRI AŞKINA!??? ŞİMDİ NE BOK YİYECEĞİZ?"

Kahveli depo'nun haline baktı.

"Kaçsak mı?"

İkili kapıdan gelen sesle irkildi.

"Kaçmak başınıza daha büyük iş açar çocuklar."

"Ah...Odasaku sensei..merhaba.."

⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝

Odasaku'ya yakalandıktan sonra ne mi oldu? İkili ellerinde süpürgeyle depo'yu temizliyordu Atsushi ve Akutagawa'da izleyici.

Dazai göz ucuyla Chuuya'ya baktı,sanırım bu olay bitince dayak yiyecekti.

"Chuuya-sanvDazai-san bizde yardım edelim."

Chuuya'nın cevabı hazırdı,direkt atıldı.

"Hayır Atsushi-kun."

"Chibi-kun~ ne var yardım etsele-" Dazai yediği ölümcül bakışla susmak zorunda kaldı.

"Aslında sadece senin temizlemen lazım ama acıdım!"

Dazai içinden geçirdi 'cidden kızgın...'

⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝

Uzun uğraşlar sonucu depo'nun temizliği bitmişti şanslılardı ki velileri çağırılmamıştı, bu da Odasaku sayesindeydi tabiki. Dazai Chuuya'nın gönlünü almak için okulda karış karış onu arıyordu en sonunda bahçeye çıktı ve onu gördü. Bir ağacın dibinde oturuyor ve odaklanmış bir şekilde kitap okuyordu. Dazai yine sessizce yaklaşacakken en son olanlar aklına gelince normal şekilde ilerledi Chuuya'nın yanına. Hemen yanına oturdu ve aynı onun gibi sırtını ağaca verdi,elinde ki dondurmayıda Chuuya'ya uzattı. Chuuya dondurmayla bakışırken en sonunda dayanamayıp Dazai'nin elinden kaptı dondurmayı. Sonrası sessizlik...

Dazai en sonunda Chuuya'nın kitabını elinden aldı ve yanına koydu. Ardından Chuuya'nın kafasınıda kendi kucağına koydu,Chuuya dik dik baktı sevdiğine.

"Yorulmuşsundur.." dedi Kahveli.

Chuuya dondurmasını yerken Dazai'nin hareketleri ve dedikleri karşısında yanaklarının ısındığını hissetti. Usulca kafasını salladı ve bu anı değerlendirip zil çalana kadar Kahveli'nin dizinde yattı..Kahveli'de Kızıl saçları parmakları arasına alıp okşadı.

⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝

Together《•soukoku•》Where stories live. Discover now