Κεφάλαιο 6

210 23 0
                                    

Μάγδα: Θέλω να πάω λίγο στο μπάνιο για λίγο. Περίμενε με εδώ.

Χαμογέλασες καθώς σηκώθηκες από την θέση σου.

Mijin: Γρήγορα Μάγδα!
Μάγδα: Εντάξει.

Τότε άρχισες να περπατάς και βγήκες έξω από την τάξη. Προσεχτικά έκανες τα βήματα σου στον άδειο διάδρομο κάνοντας τον δρόμο σου προς το μπάνιο. Άρχισες να δαγκώνεις το κάτω χείλος σου με περισσότερη δύναμη καθώς έσμιξες το κάτω μέρος της κοιλιάς σου.

"Πονάει πάρα πολύ". Σκέφτηκες.

Σταμάτησες στην μέση του διαδρόμου καθώς έγειρε την αριστερή σου πλευρά του σώματος σου στον τοίχο. Αργά έκλεισες τα μάτια σου καθώς στο μυαλό σου επαναλαμβανόταν αυτό που έγινε μόλις ανάμεσα σε εσένα και τον Jungkook. Ακόμα θυμάσαι τον τρόπο με τον οποίο έσπρωξε το σώμα σου πιο κοντά στο δικό του. Τον τρόπο με τον οποίο άρπαξε τον κώλο σου. Ο τρόπος με τον οποίο σε πείραζε. Και τον τρόπο με τον οποίο σε γάμησε και τον γάμησες. Και τον τρόπο...ήταν πολύ σκληρός μαζί σου. Ήσουν πραγματικά σε καταθλιπτική κατάσταση. Και δεν είσαι ο εαυτός σου όταν είναι γύρω σου. Έχεις κουραστεί από όλα αυτά. Κάποιος που έχει ψυχολογικά προβλήματα σαν εσένα δεν αξίζει να ζει σε αυτόν τον κόσμο. Αυτό είναι που πάντα σκέφτεσαι. Ήρθες στην πραγματικότητα όταν ο πόνος γύρισε στην ευαίσθητη περιοχή σου.

Μάγδα: Πρέπει να πάρω αυτό το χάπι τώρα.

Έσπρωξες τον εαυτό σου να περπατήσει καθώς ήσουν έτοιμη να κάνεις το πρώτο βήμα, κάποιος άρπαξε το χέρι σου από πίσω. Έγινε σε ένα δευτερόλεπτο πριν αυτό το άτομο σε σπρώξει μέσα σε ένα δωμάτιο.

Μάγδα: ΠΟΙΌΣ -

Ήσουν έτοιμη να φωνάξεις και να δώσεις μια κλοτσιά στο άτομο αλλά τελικά δεν έκανες τίποτα μόλις είδες επιτέλους το πρόσωπο του.

Μάγδα: Εσύ πάλι?! Τι θέλεις από μένα?

Ανέβασες τον τόνο της φωνής σου αλλά εκείνος απλά έκανε βήματα πιο κοντά σου και παγίδεψε το σώμα σου με τα χέρια του. Η καρδιά σου άρχισε να χτυπά ακανόνιστα καθώς τα μάτια του συνάντησαν τα δικά σου.

Μάγδα: Τι -
Taehyung: Βγάλε τα ρούχα σου.

Το βλέμμα του ήταν σκοτεινό ενώ το πρόσωπο του έδειχνε μίσος. Το βλέμμα σου έγινε σκοτεινό καθώς τον κοίταξες το οποίο ήταν λίγα εκατοστά μακριά από το δικό σου.

Taehyung: Είπα βγάλε τα ρούχα σου.

Είπα για δεύτερη φορά καθώς είδε την παγωμένη σου φιγούρα. Πραγματικά σταμάτησες να αναπνέεις καθώς τα χέρια σου κράτησαν σφιχτά το jacket σου.

Jungkook ff - HeartlessWhere stories live. Discover now