Trapas a vysvětlení

255 20 0
                                    

Utíkala jsem domů jak nejrychleji to šlo. Vůbec nevím co se děje. Proč mi mamka volala a pak neodpovídala? Mam spoustu nezodpovězených otázek ohledně našeho "hovoru", a já to hodlám vyřešit.
.
.
.
Když přiběhnu domu, rychle si sundám bundu a omylem zakopnu o botu. Pádím do obývaku, kde vidím brečicí mamku. ,,Mami co se děje" ptám se a hladím jí po pažy. Mamka na mě vražedně koukne a pak se znovu pustí do pláče. Jen tak na ni koukam a uklidňuji jí.
.
.
.
Když už je vpoho tak se jí zeptam ,,Proč jsi brečela"? Mamka pokrčí rameny a schoulí se ke mě do klína. ,,Dělam si o tebe starosti. Vůbec se mnou nemluvíš, a když mi dnes volal učitel na Informatiku že se se Sue koukate na kluky místo hodiny, byla to posledni kapka". Nemam slov. Vážně? Teď bych si přalá aby mě sežral nějakej duch z mé noční můry a ja už nikdy nespatřila světlo světa. ,,Jdu do pokoje" a bez dalšich reči jsem odešla. Nechapu to. Co jí na ton rozbrečelo? Bozr tak koukam na kluky no a? Je to celé nějaké divné. A kvuli ní jsem nešla se Sue do kavárny. Vzala jsme si do ruky mobil že jí napíšu.

*MÁTE JEDNU NOVOU ZPRAVU*

Otevřu ji a je od Sue. Telepatie! Poslala soubor a ja si ho stahla. Když jsme jej otevřela málem mi spadla čelist. To je Kemna!

On je tak sexy!

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

On je tak sexy!

Já: Ach Sue ten je tak krasnej!

Sue: Já vím!

Já: Moje nešahat😡

Sue: Jasně jasně omlovám se

S úsměvem jsme zaklapla mobil a do pokoje vtrhla mamka. ,,To neumíš klepat"? Zakřičela jsem. ,,Chci si promluvit" řekla a stoupla si předemě. ,,Nemame o čem" odvratila jsme konverzaci ,,jdi pryč". Mamka stála celá udivená a neviděla jsem ani náznak zlosti. Otočila se a odešla. Cela překvapená jsem se  konečně znovu nadechla.
.
.
.
Je večer 23:11 a píšu si se Sue.

Sue: Zítra v kavárně v 10:00?

Já: Jasně!

Sue: Super❤

Já: Brou noc

Sue: Dobrou zlato a hezky se vyspinkej

Mobil jsme hodila na noční stoleček a padla na postel. Naposledy jsem se koukla na Kemnovu fotku a s představami s ním v postely jsme usla.

Kenma x Reader cz versionKde žijí příběhy. Začni objevovat