Úlet a Teta Iva

224 17 1
                                    

Den začal tak jak začal. Musím ho dotáhnout do konce. Sedím na gauči. Udělala jsme sushi a babovku. Teď už jen čekam na tetu,mamku a ségru.
.
.
.
Po hodinovem koukaní do zdi se ozve zvonek. Běžim ke dveřím, ze kterych se vynoři krásný kluk. Má zrzave vlasy,modre oči a přišel jen v kraťasech. Je to kurýr.

Já:Dobrý den

Kurýr:Dobrej

*lehce se usměju*

Já:Tak co pro mě máte?

Kurýr:Balíček z obchodu s análními hračkami. Tady mi to podepište

*lehce se začervenám*

Já:Ehmm. Chcete jít na chvily dovnitř?

Kurýr:No proč by ne?

Vejde dovnitř a zásilku položí na stůl. Zpátky se stáhne ke dveřím. Vezmu bezeslov nůž a naříznu lepenku. Vyndam velky oval s jemnymi hrbolky zabalenými v bublinkové folii.

Kurýr:Vy jste si objednala análni didlo?

Já:A-ano. Můj sexualní život je na nic. Je mi přece jen šestnác, a musím zkoušet nove věci.

Kuryr furt stojí u dveří a začne si olizovat rty. Z ničeho nic se k němu vrhnu a lehce mu přitisknu sve rty na ty jeho. Z prvu vzdoruje avška poté zasune jazyk do me pusy, a jeho ruce putují po mém těle. Chytnu ho za zadek a on lehce zasténá. Skočím mu do náruče, a on mě odnese k gauči. Strhne ze mě tričko, pod kterym nic jiného nemám. ,,Ummm" zastená a začne sát moje bradavky. Začnu strašně křičet slastí. Po minutě hraní si s mimi bradavkami mi sjede rukou pod kalhoty, a drsným pohybem mi je strhne spolu s kraťasami. V mysli se mi jeho tvář přetvoří na tu Kemnovu. Je to tak krásna představa. ,,Jsi panna"? Zeptá se a já mu jemnym pohybem hlavy naznačím že ano. On se vrhne k memu vlhkemu klínu a začne ho sát jako moje bradavky. Rukou laska me pravé ňadro a já vzdycham vzrušením. ,,Nebudu tě dělat ja, ale tvoje jova hračka". Kurýr vstane s polibkem na krku a vyjme didlo z bublinkové folie. Bez varování mi ho vrazí do zadku a já zase začnu křičet vzrušením.Když se udělame skrčím mu do kapsy telefoní číslo, a jdu se převléct. Kéž by to byl Kemna. Ta slova uvíznou v mé mysli.
.
.
.
Po půl hodině si to domu konečně nakráčí teta,mamka a ségra s lízatkem v puse. Chvíly se bavíme, teta s mamkou se opijí a já na gauči usnu. V mysli se mi opakuje scénka z dneška. Ale né s kurýrem, ale s Kenou.
.
.
.
.
.
.
.
Čauky manga. Tahle scénka byla napsana, protože tam furt není Kemna. Můžu vám slíbit že v další části bude🤧 Tohle bude jedina divná sexualní scenka, zbytek bude na 90% s Kemnou. Enjoy 😘

Kenma x Reader cz versionKde žijí příběhy. Začni objevovat