chapter one

2.4K 189 112
                                    

   

   

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



𝑻𝒂𝒕𝒂 𝒀𝒐𝒖𝒏𝒈 - 𝑺𝒆𝒙𝒚 𝑵𝒂𝒖𝒈𝒉𝒕𝒚 𝑩𝒊𝒕𝒄𝒉𝒚

İyi okumalarr🐾

✨✨✨

     Genç kız koridorda kendinden emin şekilde yürürken etrafına saçtığı enerjinin ve etkinin gayet farkındaydı. Annabelle Prewett Hogwarts'ın görebileceği en güzel ve çekici kızlar listesinde çoğu kişinin ilk birine girebilecek kadar aurası güçlü biriydi.

    Her girdiği yerde kızıl saçlarıyla dikkat çeker ve gülüşüyle insanların sinsice kalbine sızardı. Cazibesinin farkında olması onu daha tehlikeli kılıyordu.

    Yakın arkadaşını görünce saçlarını savurarak ona doğru ilerledi. Edith etraftakilerin hallerine göz devirmeden edemedi. " Belle bir gün birinin bayılmasına sebep olacaksın."

    Annabelle kendinden emin bir gülüş sergilediğinde karşısındaki kız da gülmüştü. Geçen senelerde insanların üzerindeki etkisini bu kadar kullanmazdı. Gideon ve Fabian okuldan gidince Prewett cadısı iyice serbest kalmıştı. Bu kızın oldukça avantajına gelmişti ve bazen erkeklerle 'küçük oyunlar' oynamasına sebep olmuştu.

    Özellikle haz edilmeyen birini etkisi altına aldığında James ve Sirius kıza katılarak dalga geçerlerdi. Ara sıra Remus da onların bu eğlencesine katıldığında Lily tarafından büyük bir azar yemekten kaçmaları imkansız hale gelirdi.

    En azından Edith, Lily Evans kadar sıkıcı değildi ve eğlenmeyi seviyordu. Annabelle onun sınırını aşana kadar, o zaman çok korkunç bir cadı haline bürünüyordu.

      İki genç kız Gryffindor kulesine girdikten sonra etrafta çok insan olmamasından dolayı yatakhanelerine çekilmişlerdi. Annabelle yatağının üzerindeki mektubu alıp açtığında yüzünde oluşan gülümsemeye engel olamadı.

    Mektubu bırakıp fotoğrafı eline aldı. Molly ve Arthur yan yana dururken Charlie ve Bill annelerinin karnına sarılıyordu. 1 yaşında ki Percy de babasının kucağında etrafa gülücükler saçıyordu.

    Molly 4 aylık hamile olmasından kaynaklı karnı kendini belli etmeye başlamıştı. Annabelle dikkatlice fotoğrafı kenara koydu ve mektubu incelemeye başladı.

    Yüzündeki gülümseme daha da büyürken Edith bir yandan masaya kitaplarını yerleştiriyor bir yandan da arkadaşının tepkilerini izliyordu. Kitapları yerleştirmeyi bitirerek ona döndü.
" Ağzın yırtılacak birazdan, ne okuyorsun ?"

" Molly mektup göndermiş karnındaki bebekler ikizmiş ondan bahsediyor."

" O zaman iki turuncu kafa daha aileye katılıyor."

𝑀𝑖𝑐𝘩𝑒𝑙𝑙𝑒'𝑅𝑒𝑔𝑢𝑙𝑢𝑠 𝐴. 𝐵𝑙𝑎𝑐𝑘Where stories live. Discover now