19. Oslava narozenin

106 28 2
                                    

𝐙 𝐩𝐨𝐡𝐥𝐞𝐝𝐮 𝐀𝐮𝐭𝐨𝐫𝐚:
•[Po školním výletu jsme měli zase školu no jo a hlavně teďka před Vánoci testy nic těžkýho ale sedět doma a učit se na ně bylo fakt náročný učili jsme se dokonce i jednou všichni společně jenže nějak to nedopadlo no takže vám povím co se bude dít dneska a celkově celý týden jsem zvědavá]•
~
Byl tu pátek což znamenalo konec školy a hurá na 2 dny volna pak se učíme zase týden ale to jsou praxe takže velkej cajk a pak 1 týden podzimní prázdniny a pak bude Prosinec utíká to hrozně rychle že?.

𝐏.𝐎.𝐕 (Já)
Šla jsem dneska ze školy sama a cestou se stavila v obchoďáku protože má zítra jeden kluk z naší party narozeniny nevím co mu mám ale koupit jo a málem bych zapomněla narozky slaví Marek a bude mu 17.

Cestou jsem narazila na Richarda s Tomem taky kupujete? zeptala jsem se jess a vůbec nevím co mu mám dát řekl Tomáš když v tom s Richarda vypadlo no já už dárek mám heč a zasmál se pod nosem cos vybral? řekla jsem překvapeně. To uvidíš a co máš ty? No já myslela že bych zašla do avonu a koupila mu voňavku přece jen je to dobrý nápad a i to využije v tom Toma napadlo co mu vezme a tak jsme vyrazili vpřed.

𝐏.𝐎.𝐕 (Richard & Tom)
Až uvidíte co jsme koupili Markovi na půl tak se poserete vám říkám protože tohle je tak originální dárek že nevíte.

Když jsem odešla s obchoďáku volala mi Míša a domluvila se sní na přespání ano dneska u mě spí Míša takže aspoň nebudu sama a mužů kecat o všem možným až do rána.

Když jsem přišla domů byli 4 hodiny plácla jsem sebou o postel a sledovala stream od Patrika a Daniela chodili po nákupáku kde jsem byla i já musím říct že jsem se takhle hodně nezasmála.

Kolem 5 hodiny dorazila Míša a v pohledu obličeje bylo vidět že ji chybí Deja pro ty co neví tak Deju vídávala teďka týden jenom ve škole protože dostal zaracha za špatný známky ale zítra se uvidíte na Markový oslavě hlavu vzhůru on tě miluje v tom se na mě Míša usmála a museli jsme se obejmout.

Večer jsme si udělali muffiny dali si masku na obličej a chillovali v pokoji před spaním jsme dali videochat s našimi láskami a pak šli spát.

𝐏.𝐎.𝐕 (Lboy)
Když jsem dovolal s Natálkou tak mi došlo že to je vlastně první holka která se o mě reálně bojí a má mě ráda přes všechny moje intriky a chyby navíc zítra to bude přesně 2 měsíce co spolu jsme takže by to chtělo něco vymyslet a náš vztah tím prohloubit.

•[Sobota 10:00 ráno]•
Když jsem se ráno vzbudila Míša už mi chodila po pokoji a smála se mi že jsem tak dlouho spala když jsem se koukla a zapla mobil tak jsem zase měla hromadů snapu a jakože 10 hodin děláte si srandu vždyť už ve 12 máme být u Marka protože nás pozval i na oběd jdu se připravit tyvole tpč.

Blížila se 12 hodina blížila tak jsem teda začala že panikařit že to nestihnu oblečená jsem byla dávno hodila jsem na sebe řasenku a Míša mi v tu chvíli balila dárek pro Marka a vyrazili jsme.

Tak tak jsme stihli bus jel na čas když v tom to je jen pár zastávek asi 6 Marek bydlí v rodinném domě na konci řadovky jenže mě se nechce šlapat ten velký kopec tak se aspoň s Míšou vyvezem xd.

( U Marka doma)
Když už jsme vystoupili tak nás Marek čekal u zastávky a šel s náma k němu tak vítejte u Svábkových oslava byla uvnitř celkem velké to tu mají když v tom jsem přišla do jeho pokoje na zácloně měl velký nafukovací čísla tedy jedničku a sedmičku všude byl alkohol a hromada jídla taky že to vonělo jak švédský stoly xd když v tom Míša prolomila minutu ticha a zeptala se to jako všechno budeme pít? A Marek se začal smát si představ hele a měl celkem na spěch protože šel pro další na zastávku ven.

Asi do 10 minut jsme byli kompletní a oslava mohla začít bylo nás tu celkem 9 a to já Lboy Míša Tom Richard Deja Daniel Patrik a Marek samozřejmě.

Prvně jsme si připili na něj a dali si dort byl s malinami a citrusem = výborný.
Pak se předávali dárky a Marek dostal.

Ode mě dostal: Voňavku Guess
Míša mu dala: hrneček a šípkový čaj
Od Toma dostal: ponožky Vans
Richard mu dal: Ochranu (kondomy)
Daniel mu dal: knížku o vaření
Deja mu dal: sportovní tašku
Patrik mu dal: kosmetiku
Lboy mu dal: žvýkací tabák (siberky)

Nakonec už jsme jen hráli různý hry markusovi nasadili čepičku a dělali hovadiny a lili za sebou panáky za panákem nedivím se že měl Markus toho tolik když měl free byt nakonec už nám všem úplně že jebalo a to není nic dobrýho asi půjdeme domů po kouskách vám říkám já obzvláště po čtyřech je mi fakt blbě neměla bych tolik pít a ostatní už vůbec ne.

Kolem půl noci jsme to u Marka rozpustili a každý šel domů jenže já neměla jít kam no domu k rodičům? Pičo bych jen otevřela futra a máma by mě mrdla pánvi more krumpáčem atd.

Nakonec se mi lboy nabídl že můžu spát u něj spát u kluka jo to bude v pohodě neřeknu kdybych měla spát třeba dejme tomu u Richarda xdd.

Šli jsme k lboyovi na byt když v tom to nějak v nás ruplo a my se začali silně líbat u vchodu nakonec se sklonil na náznak toho že mám na něj vyskočit a taky jsem vyskočila a propletla mu nohy kolem jeho pasu on svoje ruce dal na můj zadek a šel ke svému bytu a co se bude dít dál?...

*(tak co říkáš na tuhle kapitolu bavila tě co říkáš na oslavu Marka a co dostal za dárky? No a co se stane mezi Natkou a Lboyem na bytě dozvíš se příště zatím se mějte guyzz)*.

Děti ze školy rap •(𝘥𝘰𝘬𝘰𝘯𝘤̌𝘦𝘯𝘰)•Donde viven las historias. Descúbrelo ahora