21.rész

1.2K 45 6
                                    

Amint Hobi leparkolt a dorm előtt (mondta, hogy megérkeztünk onnan tudtam) kipattanva magam után becsapva a kocsi ajtaját szaladtam be a házba.

-Ohh Lia!-néz rám kicsit boldogabban Jin.-Gyere gyorsan!-mondja egy ajtó felé húzva, ahonnan egy beteges röhögés hangzott ki.

Lassan benyitva néztem be. Jungkook az ágyán ült és egy penge volt a kezében. Épp kezéhez nyomta volna amikor kivettem a kezéből, így magamat megsebezve.

-Milyen kurva vagy, hogy ezt meg merted tenni?-néz rám elsötétült szemekkel. Lassan ültem le mellé az ágyra. Íriszei nem engedtek és csak szemmel is simán megtudott volna már ölni vagy hatszor.

-Jungkook.-suttogom a nevét, majd kezeimet arcára vezetve kezdem el lágyan simogatni. Kezeimbe beleolvadva hunyja le szemeit és úgy élveszkedik tovább. Megmosolyogva kinézetét adtam egy gyors puszit homlokára mire már nyitott íriszeit vezette át arcomon.

-Lia, miért vagy itt?-kérdi rekedtes hangján.

-Hozzád jöttem.-mondom egy kedves mosoly kiséretében.

-Miért?-kérdi egy gyermeki fénnyel csillogó tekintettel.

-Mert akármit is mondtál Jin-nek rólam tudom, hogy dühből mondtad. Nem mondom tényleg rosszul esett, de megeshet ilyen a világ két legboldogabb emberei közt is! Nem haragszom rád.-mondom neki lágyan.

-Aludj velem!-mondja hirtelen csuklómra marva. Felszisszenve nézem meg csuklóma.

-Veled alszom ígérem, de egy pillanat rendben? Csak ki megyek mosdóba.-mondom, mire egy álmos de mégis egy erőteljes bólintást kapok válaszként.

Amint kijutottam a szobából le a földszintre mentem.

-Jin.-szólitom meg a mellettem épp elhaladó fiút.

-Hm? Tudtál beszélni a fejével?-kérdi oda hívva hozzánk a többieket is.

-Igen. Azt kérte aludjak vele, csak segítséget szeretnék kérni.-mondom, majd elengedem az eddig szorított csuklómat és mutattam meg nekik a sebet-Ebben.-mondom halkabban.

-Persze, gyere.-hív a mosdóba, ahonnan elővéve az első segélydobozt kezdte el fertőtleníteni a csuklóm.

-Elég mély a seb... Mi történt?-kérdi felpillantva rám.

-Bántani akarta magát egy pengével. Én meg elvettem tőle, de túl gyorsan így engem vágott meg a penge és pluszban még el is ejtettem.-mondom neki az igazat.

-Nem fáj?-kérdi újra rám pillantva.

-Kicsit, de tűröm.-mondom elfordítva fejem, hogy ne lássam szivárgó véremet.

-Rosszul vagy a vértől?-kérdi egy mosollyal arcán. Hümmögve egyet folytatom a csapnak tanulmányozását.

-Na, kész is!-mondja büszkén.

-Nagyon köszönöm Jin!-mondom mosolyogva.

-Mi köszönjük, hogy vigyázol a Maknae-re-mosolyog vissza rám. Egy apró meghajlás után indultam vissza Kook-hoz

-Itt vagyok.-nyitok be a sötét szobába. Az ágyához araszolva veszem észre, hogy már nagyban húzza a lóbőrt. Mosolyogva feküdtem le mellé.

Az óriási francia ágyban úgy feküdtünk, hogy Jk az ágy háromnegyedén terpesztett én meg az ágy negyedén kuporogtam takaró nélkül...

-Lia, te vagy az?-fogja meg a vállam, mire ugrok egyet. Válaszom csak egy "Ühüm", hogy azt higgyje fél álomban vagyok.-Ide fordulsz hozzám?-kérdi, mire már forulok is. Érzem, hogy néz,de nem érdekel így csak a szemhélyamat lesem belülről. Hirtelen mellkasára húz, és egyik kezével átkarolva simogatja karomat, a másik karjával meg hajamat piszkálja.-Jó éjszakát szépségem!-ad egy puszit hajamba.

-Neked is Soul mate-em!-mosolygok el halványan...

2020.12.23

Ez lenne a holnapi rész.
Remélem tetszett! ^^

Terhes vagyok egy Idol- tól?! | Jungkook ff.|Where stories live. Discover now