Leyla ile Karabağırlı
  • Reads 869,329
  • Votes 63,514
  • Parts 46
  • Reads 869,329
  • Votes 63,514
  • Parts 46
Ongoing, First published Oct 26, 2023
Seha Bey bir ayağını öne atıp ona dengesini vererek şöyle bir durdu. Leyla'yı kısacık üstün körü süzdü. Rahatsız eden bir bakış değildi ama olmasa da olurdu yani. Leyla neler oluyor diye düşünüyordu. 

"Küçüksün." dedi adam, burnunu çekti. "Gözüm de tutmadı pek seni. Biraz büyü. Bakalım hale yola gelecek misin..." 

Leyla'nın gülümsemesi soldukça soluyordu. Gözü tutmamıştı madem gelin odasına ne diye sokmuştu bu herif onu? Hale yola gelmek ne demekti? Ah bir eski Leyla olabilseydi ona hali de yolu da gösterirdi ama kaç gündür yaşadıkları onu bitap düşürdüğünden karşılık vermek için laf gelmiyordu aklına. 

"Eğer aynı yastığa baş koyasım gelirse, haberin olur. Sana söylerim." dedi adam. 

Leyla'nın gülüşü tamamen düştü bu sefer. 

Ne ince düşünceli adam! Ya habersiz gelse ne olurdu?! 

"Ama ben bunu yapmazsam eğer, sen aşkımdan ölsen bile bana gelmeyeceksin."

•••

-Yaş farkı içerir-

~hikâyemiz 1989 yılında başlamaktadır~
All Rights Reserved
Table of contents
Sign up to add Leyla ile Karabağırlı to your library and receive updates
or
#64gizem
Content Guidelines
You may also like
You may also like
Slide 1 of 10
GÜNAHA DAVET ( +24 ) cover
BEYOĞLU cover
BERDEL (+18) cover
İSYAN cover
MAVİ DOLUNAY -TİMYA- (KARADENİZ SERİSİ IV)  cover
Aşk'ın Adı: Ceylan  cover
HEMDEM cover
Kanıkara cover
Yolum Sana Düştü ♠️ cover
Takıntı cover

GÜNAHA DAVET ( +24 )

41 parts Ongoing

Şehvet ve tutku için aşık olmak mı gerekliydi? Atlas Kuzey bekarlığa veda partisinde hiç sevmediği bir kadına dokunarak aslında şehvet ve tutku için sadece aşkın değil nefretin de yeterli olduğunu öğrenicekti. Atlas Kuzey Seçil Sezgin'le şehvet , tutku ve nefretin içiçe olduğu bir hayata istemeden de olsa adım atıcak , bağımlısı olucaktı.