ᴛᴇᴛᴀᴘ ʟᴀʜ ᴍᴇɴᴇʀᴜꜱᴋᴀɴ ᴘᴇʀᴊᴀʟᴀɴᴀɴ ʜɪᴅᴜᴘ ꜱᴇᴏʀᴀɴɢ ᴘᴇɴɢᴀʀᴀɴɢ ᴡᴀʟᴀᴜᴘᴜɴ ᴊᴀʟᴀɴ ᴄᴇʀɪᴛᴀ ʏᴀɴɢ ᴋɪᴛᴀ ᴛᴜʟɪꜱ ʙᴇʀᴛᴇʀᴀʙᴜʀ ᴅᴀɴ ʙɪᴀꜱᴀ-ʙɪᴀꜱᴀ ꜱᴀᴊᴀ. ʙᴇɢɪᴛᴜ ᴊᴜɢᴀ ᴍᴇɴɢʜᴀᴅᴀᴘɪ ᴜᴊɪᴀɴ ᴅᴀʀɪ-ɴʏᴀ 🌻🌧   

𝚂𝚊𝚢𝚊 𝚖𝚊𝚜𝚒𝚑 𝚊𝚌𝚝𝚒𝚟𝚎 𝚍𝚎𝚔𝚊𝚝 𝚜𝚒𝚗𝚒...𝚘𝚔𝚊𝚢𝚢

Nah, untuk readersʕっ• ᴥ • ʔっ🥟

⏳SLOW UPDATE💡
  • still alive
  • JoinedFebruary 26, 2022


Last Message
Dilay_cyra Dilay_cyra Jun 03, 2024 09:47AM
Nilah akibat biar cerita ff lama sangat tak update kan dah rindu masa awal-awal masuk dunia oren ni lepas tu ramai kawan online TT sorry...
View all Conversations

Stories by D I L A Y
╰❥Seseorang Yang Kupilih  by Dilay_cyra
╰❥Seseorang Yang Kupilih
✯¸.•'*¨'*•✿ ✿•*'¨*'•.¸✯ ❝Aku harap kau tak menyesal jumpa aku dan jangan pernah menyesal dengan keputusan kau...
ranking #1 in hadiah See all rankings
War Of Enemy's✔[EDITING] by Dilay_cyra
War Of Enemy's✔[EDITING]
Kisah pertemuan tujuh gadis dengan tujuh jejaka untuk pertama kalinya. Awalnya memang mereka asyik bergaduh a...
ranking #140 in bts See all rankings
Mischief Maker by Dilay_cyra
Mischief Maker
○Short story○ ❝Cikgu, nak pergi tandas.❞ ❝Cikgu dia menipu. Dia sebenarnya nak ponteng kelas.❞ ✧.*Semua pelaj...
ranking #445 in shortstory See all rankings
7 Reading Lists