Klaudeta07

The first two letters of the title of one of your books on your draft are the initials of your new name.
     	
     	E.g. Mine: D.U

Gisela_P

@ Klaudeta07 Sh.Rr
Reply

Klaudeta07

Cili personazh libri ju ka marrë më tepër kohë, për t'i vendosur një emër, që t'i përshtatej fiks sipas imagjnatës suaj?

Gisela_P

@ Klaudeta07 Hejli te tinguj te shpirtrave tane
Reply

blue__paradise1

@Klaudeta07 Sharlota tek "Kush e vrau Helena Hills?" . 
      Dhe Astrida, një personazh tek një libër në draft. 
Reply

Klaudeta07

No. Calling your characters gods and goddesses won't make think that they are very beautiful, if that is your purpose. It will only make me think that you were too lazy to find other artistic words to describe them, so you chose the short cliche way.

javierslover

@Klaudeta07 Agree, lazy writing indeed. 
      It's like they are telling, not showing.
Reply

Klaudeta07

Keni më shumë vetëm kopertina librash, apo libra të papërfunduar akoma në draft?

menefund

Kopertina 
Reply

Ihdrab

@Klaudeta07 Unë kam edhe kopertina librash, edhe libra të papërfunduar në draft. Është një miks mes këtyre dy opsioneve.
      
      Kopertinat i krijoj se... ku i dihet. Ja më thotë mendja "nis e shkruaj për historinë e kësaj kopertine". Por ka dhe raste të tilla kur mendja ime tregohet e poshtër, dhe papritur më thotë "lëre përgjysmë këtë historinë që nise, dhe nis/vazhdo të shkruash një tjetër". Dhe për këtë arsye, shumë kopertina s'kanë ende një histori tamam, dhe shumë histori që nis t'i shkruaj nuk dihet nëse do të përfundojnë apo jo.
Reply

Klaudeta07

The weight of our pain in real life that our characters hold on their shoulders...

_AngryCupcake_

The truest thing I’ve read recently 
Reply