The definition of reck if you look into my soul.
Sleeping all day.
Lazy ass joined the chat.
I am going to let karma handle it because if I do it I will end up in jail.
  • JoinedJanuary 7, 2022


Last Message
nensi2006 nensi2006 Jan 01, 2023 01:01AM
Hello everyone. Gezuar Vitin e Ri. E shijofshi sa ke shume dhe shpresoj shuuume qe te jet i mushun me lumturi love you all so muuuuuuuchhhhhhhh 
View all Conversations

Stories by nensi
Different Stories  by nensi2006
Different Stories
Pjese te ndryshme qe kane ose jo lidhje me njera-tjetren, si te me teket dmth kjo, por qe jane frymezim i cas...
ranking #12 in brakeup See all rankings
Shkodra pa shkodranen by nensi2006
Shkodra pa shkodranen
Si duhet të ndihet një djalë 28 vjeçar, për më tepër shqiptar dhe i edukuar me një ndjenjë të thellë patrioti...
ranking #563 in america See all rankings
Kush jam unë? by nensi2006
Kush jam unë?
Kjo pyetje shtrohet kur e gjithë jeta të shkatërrohet nën këmbë dhe as vete nuk e di pse. Një ditë je një per...