"DCRS" - "Demonii care rapesc sufletele "

108 4 3
                                    

Din nou acelasi cosmar...Ma trezeam tipand ca deobicei.Numai rezistam, trebuia sa fac ceva; nu aveam incredere in Sebastian, daca era o capcana.

Trebuia sa termin aceasta misiune.Fiecare zi care trecea era ca o eternitate pentru mine...Vream acel suflet cu orice pret; numai rezistam, vream din nou sa simt acea senzatie.Dar cand? Cand se va termina? Trebuia sa actionam repede, cei din iad numai au rabdare.

Dar aveam si acel sentiment foarte ciudat.Pentru o clipa am simtit faptul ca eram o echipa, imi placea sa lucrez pentru el.Era altfel...nu am mai simtit asta cu niciun om pana acum.

Pregatesc micul dejun...spal vasele...il pregatesc pe stapan pentru o noua zi de scoala...era o zi obisnuita in casa Phantomhive.Dar aceasta zi era pe cale sa se schimbe...Dintr-o data cineva a batut la usa.

##

Aveam o presimtire.Sigur erau ei.Oare sa-mi fac curaj sa raspund sau pur si simplu raman pe loc.Dar nu inceta acea bataie din usa.Nu ma vor lasa in pace.

Ma indrept spre usa, privind inapoi spre tabloul familiei: "Nu va faceti griji, o sa ma intorc ". Inca bateau...CE DRACI NESUFERITI!!

Deschid usa, analizand fetele acestor doi nesuferiti care m-au deranjat de la munca.

-Cu ce va pot ajuta domnilor? incep sa zambesc ca si cum n-as stii despre ce este vorba.Ce este cu graba asta?

-Sunteti domnul Michaelis?

###

Sa va explic...

Acesti doi nemernici, sunt niste demoni care lucreaza in "DCRS ".Aceasta echipa formata din aproape toti demonii din iad, se ocupa cu rapirea sufletelor.Fiecare demon este obligat sa faca un contract cu un om, avand, ca recompensa posedarea sufletului persoanei cu care a incheiat acel contract.Pe parcursul acestui termen al contractului, demonul trebuie sa fie un fel de majordom al persoanei respective, ajutandu-l sa se razbune.

Ma asteptam sa vina deoarece contractul expira in doua saptamani.

^^

-Da, eu sunt! Este vreo problema?

-Avem ceva de discutat cu dumneavoastra, e in legatura cu "DCRS" .Trebuie sa veniti cu noi, acum!

-Desigur!

Iadul...nu credeam ca o sa-l vad prea curand.Nu s-a schimbat mare lucru de cand am plecat.Portile care s-au deschis la venirea noastra erau la fel de ruginite, iar oamenii care au ajuns aici, erau torturati de Joseph.

Joseph era cel care se ocupa cu oamenii noi veniti.Acesta se distra, hranindu-se de fiecare data cu durerea lor.Cand trec pe langa el, imi adreseaza un zambet diabolic.


-Bun venit acasa! Ai dat iarasi de necaz, ca trebuie sa vii legat?

-Nu stiu, vreau si eu sa aflu.

Era un drum lung pana la sef.Focul de aici ardea etern iar tipetele de durere si rasetele nu se mai terminau.

Schelete, sange, arme, pisicii negre, foc,demoni,durere... aceste cuvinte pot descrie iadul. Nu este un loc placut si nu v-as sugera sa ajungeti aici.

In timp ce mergeam, am observat dincolo de pod, un vechi prieten.Eram foarte fericit sa-l revad; dar dupa vreo doua secunde constatez doi demoni care l-au impins in prapastie.

-NUUUU!! incep sa tip.


-Sebastian!Acel demon a fost pedepsit!Stapaneste-te!!

Asa cum va spuneam.Acesta era iadul.Un loc format din o infinatate de durere si flacari.Nu eram prea fericit ca m-am intors aici si puteti observa de ce.

^^^

Am intrat in sala "DCRS".Aceasta sala era aflata in cel mai important regat de aici.Oricum erau peste vreo trei mii de regate in acest iad.Dar acesta era imens.

Erau aproximativ zece judecatori si regele iadului. Numit asa zis " Bossul "

-Domnule Sebastian, ai primit sarcina de a incheia un contract cu acel om Ciel Phantomhive.Te-am urmarit pe tot parcursul misiunii si am constatat ca te-ai atasat de acel suflet.Au trecut 11 luni si ai facut doar primi trei pasi.Numai ai timp.In celelalte zile doar spalai rufe, gateai si il duceai la scoala.Esti un demon..NU O DADACA!! a ridicat vocea la sfarsit.

-Domnule judecator, ma gandesc repede la o strategie ca sa scap din acest necaz, stapanul meu a avut o viata dificila si are multi dusmani.Momentan are nevoie de mine, chiar daca numai este timp eu voi prelungi termenul acestui contract.

-Stii ca prelungirea acestui contract iti va cadea rangul de profesionist la incepator.Trebuia sa te misti mai repede.Daca erai un demon adevarat nu-ti era asa mila de acest copil.

-Nu-mi pasa de consecinte, vreau sa termin aceasta misiune cu bine.Va rog sa-mi mai acordati timp.

Asteptam...asteptam...sa vorbeasca depsre aceasta problema.Vor trimite pe alcineva sau imi vor mai acorda incontinuare incredere.Nu-mi placea aceasta slujba...era mai usor cand eram pe cont propriu.

-Am hotarat!! a inceput sa bata in masa.

-Da?

-Te vom ierta pentru aceasta nesabuinta..dar daca vad ca nu te grabesti si numai ai acea pofta de devorare a sufletului; vei fi pedepsit la fel ca prietenul tau.

-Cat timp voi avea?

-Cat timp ai nevoie, doar sa-ti faci treaba cum trebuie! zise la urma Bossul, care ma analiza din cap pana in picioare.

-Si...sa stiti ca nu m-am atasat de acest suflet.

Am scapat...

Black ButlerМесто, где живут истории. Откройте их для себя